about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افزایش توانایی هوش مصنوعی گوگل در صحبت کردن

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دیپ‌مایند گوگل، واحد هوش مصنوعی مشهور این کمپانی، یک جهش اساسی کرده و آموخته است که چگونه صحبت کند، و بدین ترتیب گوگل ادعا می‌کند که عملکرد این محصول، دست کم ۵۰ درصد بهتر از عملکرد تمامی هوش مصنوعی‌های دیگر است.
بر اساس بازخوردهای دریافتی از شنوندگان انسان در مواجهه با دیپ‌مایند، در یک پست در وبلاگ‌ گوگل گفته‌شده که فناوری WaveNet می‌تواند صداها را مثلاً از زبان انگلیسی بسیار بهتر از قبل تقلید نماید.
نمودار زیر شاخص نمرات به‌دست‌آمده در تست صدا را نشان می‌دهد. با برجسته‌سازی این نکته که ویو.نت، تا چه حد پیشرفت کرده و به‌عبارت‌دیگر به‌قدری به صدای واقعی نزدیک است که ممکن است در آینده نزدیک تشخیص و تمایز آن از صدای واقعی انسان دشوار باشد و بتوان آن را عملاً معادل صدای انسان دانست.
فایل‌های صوتی در پست وبلاگ گوگل نشان می‌دهد که این نتیجه چقدر شگفت‌انگیز است، و به دنبال آن گوگل با خوشحالی توضیح داده که آینده‌ای که انسان‌ها و کامپیوترها بتوانند با هم صحبت کنند چندان دور نیست.
این کمپانی اعلام کرده: «امکان صحبت کردن مردم با ماشین‌ها رؤیایی دیرباز بود، و مدت‌ها انسان به دنبال تعامل واقعی با کامپیوتر بود. بااین‌حال در چند سال گذشته توانایی کامپیوترها به درک گفتار، به کمک اپلیکیشن شبکه‌های طبیعی عمیق، یک انقلاب بزرگ محسوب می‌شود.»
گوگل همچنین اذعان کرده که قدرت محاسباتی لازم برای تولید خروجی موردنظر، بسیار بالاست.
در ادامه پیشرفت اخیر فعالیت گوگل در زمینه هوش مصنوعی، این شرکت به یک دستاورد جدید نیز اشاره‌کرده است. به گفته گوگل WaveNet همچنین می‌تواند موسیقی و برخی از نمونه‌های جالب از پیانو را که بدون شک توسط یک انسان نواخته شده است را به‌خوبی تقلید کند، و این امر برای AI یک دستاورد بسیار بزرگ به شمار می‌رود.

تازه ترین ها
تشدید
1405/05/28 - 13:03- آسیا

تشدید تدابیر حفاظت آنلاین برای پلتفرم‌های اصلی سنگاپور

سنگاپور تدابیر حفاظتی در برابر کلاهبرداری آنلاین را برای پلتفرم‌های اصلی تشدید کرد.

حمله
1405/05/28 - 12:51- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت بی‌ام‌و

هکرها مدعی حمله باج‌افزاری به شرکت بی‌ام‌‌و و افشای صدها سند موتورسیکلت شدند.

راه‌اندازی
1405/05/28 - 12:27- اروپا

راه‌اندازی سرویس جدید امنیت سایبری در بلژیک

شرکت مخابراتی اورنج بلژیک، یک سرویس امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی را برای محافظت از شرکت‌های کوچک و متوسط راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.