about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش توانایی‌های سایبری فرانسه

به دنبال افزایش توانایی‌های کشورهای مختلف در عرصه حملات سایبری سازمان‌های اطلاعاتی فرانسه، در رأس آنها اداره کل امنیت خارجی فرانسه (General Directorate for External Security) در حال تلاش برای افزایش قدرت سایبری این کشور است.
اداره کل امنیت خارجی فرانسه (DGSE) سازمان اطلاعات خارجی فرانسه است، درواقع این سازمان مهم‌ترین سازمان اطلاعاتی فرانسه است. اداره کل امنیت خارجی فرانسه همانند دیگر سازمان‌های اطلاعاتی فرانسه زیر نظر وزارت دفاع فرانسه فعالیت می‌کند.
بر اساس اطلاعات منتشرشده از اسناد بودجه سالانه فرانسه، اداره اطلاعات نظامی فرانسه (DRM) به‌عنوان بخشی از توسعه و افزایش توانایی‌های سایبری این کشور در حال تلاش برای ساخت یک مرکز ذخیره داده است.
سازمان DRM یک سازمان اطلاعاتی فرانسوی است که وظیفه‌اش جمع‌آوری و متمرکز کردن اطلاعات برای نیروهای مسلح فرانسه و وزارت دفاع فرانسه است.
در بخشی از گزارش خبرنامه اطلاعات آنلاین، در یک از اسناد گفته‌شده است که: "اداره اطلاعات نظامی فرانسه در حال تولید یک سرور رایانه‌ای [جهت افزایش امنیت سایبر] است که نیازهای ده سال آینده این کشور را تأمین می‌کند."
DGSE به‌عنوان سازمان جمع‌آوری‌کننده اطلاعات خارجی کشور فرانسه در حالی همکاری با DRM در اشتراک‌گذاری اطلاعات دیجیتالی است. DGSE چندین سال پیش دیتاسنتر خودش را در جهت افزایش توانایی سایبری خود، خارج از شهر پاریس راه‌اندازی کرد.
علاوه بر آن، کشور فرانسه به‌عنوان بخشی از افزایش توان سایبری خود به‌سرعت در حال استخدام متخصصان حوزه جنگ سایبری است. سازمان جاسوسی اداره امنیت و محافظت (DPSD) که قبلاً تحت عنوان بخش امنیت نظامی کشور فرانسه فعالیت می‌کرد به دنبال استخدام 25 متخصص رایانه است. DPSD که مسئول امنیت نیروهای مسلح کشور فرانسه است در سال 2012 کمپینی را برای استخدام نیروهای اطلاعات سایبری فرانسه به راه انداخته بود. DPSD از متخصصان حوزه سایبری درخواست کرد که اطلاعات مکالمات تلفنی و اطلاعات در حال تبادل در سطح اینترنت را جمع‌آوری کنند.
بنا بر ادعای کشور فرانسه الویت اول سازمان  DPSD استفاده از توانایی‌های سایبری برای انجام عملیات‌های ضدخرابکاری و ضداطلاعاتی است؛ مخصوصاً برای مقابله با سربازان فرانسوی که به داعش پیوستند. تعداد زیادی از این سربازان از نیروی دریایی فرانسه بودند. این ادعا در حالی است که حتی به اعتراف برخی خبرگزاری‌های فرانسوی این سربازان از طریق همکاری و حمایت نظامی و اطلاعاتی کشور فرانسه به داعش پیوستند.
بر اساس گزارش‌ها، سازمان‌های اطلاعاتی فرانسه در راستای تقویت توانایی‌های سایبری خود در حال تلاش برای استخدام متخصصان زبان‌شناسی عربی و فرانسوی است.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.