about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش امنیت فضایی توسط دارپا

سازمان دارپا قصد دارد امنیت ماهواره های موجود در فضا را افزایش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ امنیت سایبری نه تنها یکی از اصلی ترین نگرانی های سامانه های روی زمین به حساب می آید، بلکه این چالش ماهواره هایی را که 100 ها کیلومتر بالاتر دورتر از آن قرار گرفته اند نیز شامل می شود.

با توجه به «درخواست اطلاعاتی1» (request for information) منتشر گشته در 24 آوریل، همان گونه که پنتاگون که قصد دارد به منظور نوآوری های وزارت دفاع از تعداد زیادی ماهواره ی ارزان قیمت در مدار لئو (LEO) استفاده کند؛ دارپا نیز می خواهد امنیت این ابزارها را افزایش دهد.

سازمان دارپا به دنبال نوآوری های امنیت سایبری در همه ی جنبه های معماری فناوری ماهواره از زمان توسعه تا به کارگیری است. این موارد شامل:

  • سامانه های فناوری اطلاعاتی که اطلاعات امنیت ملی را جمع آوری، تولید، ذخیره، ارسال و دریافت می کند.
  • رمزنگاری پایان به پایان (end-to-end)، شامل روش ها و معماری هایی می شود که از همه ی داده های در حال انتقال از طریق هر نوع لینک ارتباطی محافظت می کند.
  • برای تعداد زیادی ماهواره ی واقع شده در لایه های مختلف جو که دارای لینک ارتباطی چندگانه و کاربران از راه دور هستند، شبکه های امن ایجاد می شود.
  • شناسایی و پاسخ خودکار به رفتارهای مخرب سایبری

دارپا برای دستیابی به طرح مذکور یک کارگاه آموزشی امنیت سایبری فضایی (Space Cybersecurity Workshop) را در سان دیاگو برگزار خواهد کرد. هدف این کارگاه شناسایی چالش های فناوری و راه بردهای توسعه ی سامانه های امنیت سایبری فضایی است.


  1. درخواست اطلاعات، یک فرآیند تجاری استاندارد است. هدف این فرآیند جمع آوری اطلاعات در زمینه ی قابلیت های تأمین کنندگان مختلف است.
تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

ارائه
1404/02/15 - 21:03- سایرفناوری ها

ارائه گوشی‌های هوشمند در آفریقا جنوبی

شرکت اِم تی اِن آفریقا جنوبی اعلام کرد که به ۱.۲ میلیون نفر از مشتریان اعتباری خود، گوشی‌های هوشمند ارائه خواهد داد.

رعایت
1404/02/15 - 20:30- اروپا

رعایت قوانین اروپا توسط مایکروسافت

ترزا ریبرا، معاون رئیس کمیسیون اروپا، اعلام کرد که مایکروسافت متعهد به رعایت قوانین اروپا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.