about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش امنیت سایبری پنتاگون با سلاحی جدید

برای اولین بار، سازمان پنتاگون خرید سلاح جدید خود را منتشر کرد. این سلاح جدید مربوط به امنیت سایبر می‌شود.
فرانک کندل (Frank Kendall)، مدیر خریدوفروش پنتاگون، در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: "امروزه امنیت سایبر یک مشکل فراگیر است. این مشکل فراگیر می‌تواند بسیار خطرناک و تأثیرگذار بر روی برنامه‌های ما از طریق متوقف کردن آنها باشد."
آسیب‌پذیری‌های سلاح‌ها و تجهیزات سایبری پنتاگون، موجب فشارهای زیادی بر روی این سازمان شده است.
در سال 2007، هکرهای چینی توانستند، شبکه‌ها و پیمانکاران دفاعی شرکت لاکهید مارتین (Lockheed Martin) را از بین ببرند. همچنین آنها موفق به سرقت چگونگی طراحی جت جنگی F-35 شدند که این سرقت موجب می‌شود کشورهای آسیایی از اطلاعات به‌دست‌آمده استفاده کنند و جنگنده‌های پنهانی خود را به وجود آورند.
بر اساس یک گزارش محرمانه در سال 2013، پنتاگون تعداد زیادی سلاح معرفی کرده است که نوع طراحی آنها از بین رفته است. این سلاح‌ها شامل سامانه‌های موشکی در آسیا، اروپا و خلیج‌فارس می‌شوند که برای مقابله با بالگرد شاهین سیاه (Black Hawk) و کشتی‌های جنگی نزدیک برد طراحی‌شده‌اند. شاهین سیاه، بالگرد نظامی چندمنظوره و ترابری تاکتیکی آمریکایی است.
کندال طی یادداشتی درباره خرید جدید پنتاگون اعلام داشت: "در حال حاضر فناوری ایالات‌متحده توسط دشمنان پنهانی از طریق جنگ سرد در حال به چالش کشیده شدن است."
در سال جاری نیز قانون‌گذاران این خرید جدید پنتاگون را در تعدادی از جلسات کاپیتول هیل مطرح کردند. کاپیتال هیل ساختمان کنگره ایالات‌متحده آمریکا است.
کندل در یک کنفرانس مطبوعاتی اذعان داشت: "با خارج شدن این اطلاعات از پنتاگون، ما از نظر زمانی و مالی ضررهای بسیاری کرده‌ایم. ما باید در مورد رابط‌هایی که در این سلاح وجود دارد، فکر کنیم. همچنین این موضوع که آیا سلاح مذکور از طریق روش‌های سایبری قابل‌دسترسی است یا خیر را بررسی کنیم."
دستورالعمل این محصول جدید پنتاگون، بر روی امنیت سایبر در تمام مراحل تمرکز دارد.
کندال بیان کرد: " همه‌چیز در ارتباط با این محصول یک نقطه بالقوه در حملات سایبری است و ازآنجایی‌که ما در دنیای سایبری امروز مورد حملات سایبری قرار می‌گیریم، لازم است تا اقدامات لازم جهت محافظت از اموال خود را انجام دهیم."

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.