about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بر اساس یک نظرسنجی میزان اعتماد شهروندان روس به کانال‌های تلگرام و شبکه‌های اجتماعی افزایش‌یافته است. 

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ روزنامه کامرسانت مسکو با استناد به تحقیقات شرکت سرمایه‌گذاری رسانه‌ای گروپ ام (GroupM) اعلام کرد در ماه مارس و آوریل، تعداد شهروندانی که تلویزیون را معتبرترین منبع اطلاعاتی می‌دانستند کاهش‌یافته؛ اما در مقابل اعتماد به کانال‌های تلگرام و شبکه‌های اجتماعی افزایش‌یافته است. 

در نظرسنجی‌ای که با جامعه آماری بیش از 1.7 هزار شهروند بین سنین 18 تا 60 سال ساکن شهرهای با بیش از 100 هزار نفر جمعیت انجام‌شده این سؤال مطرح‌شده است: اگر یک رویداد توسط چندین نوع رسانه به‌صورت مختلف پوشش داده شود، ابتدا به کدام‌یک اعتماد می‌کنید؟

اکسلریت ریسرچ (Accelerate research)، گروه تحقیقات بین‌المللی شرکت گروپ ام به این نتیجه رسیده که سطح اعتماد به تلویزیون کاهش‌یافته و 17 مارس 33% از شرکت‌کنندگان نظرسنجی تلویزیون را منبع اطلاعات و اخبار معرفی کرده‌اند که به آن اعتماد بیشتری دارند و 27 آوریل 23% از کاربران چنین نظری داشتند.  

بر اساس تحقیقات، بیش از همه، اعتماد به تلویزیون در میان شهروندانی که خارج از شهرهای بزرگ زندگی می‌کنند کاهش‌یافته است: در 17 مارس، 34% از پاسخ‌دهندگان تلویزیون را به‌عنوان رسانه برتر انتخاب کرده‌اند و در 27 آوریل -24%. در میان شهروندان مسکو و سن‌پترزبورگ، شمار افرادی که تلویزیون را انتخاب کرده‌اند در ماه مارس 27 درصد بوده و در پایان آوریل به 21 درصد کاهش‌یافته است. 

بر طبق نظرسنجی، اعتماد شهروندان به رسانه‌های آنلاین و وب‌سایت‌های رسمی در اینترنت نیز کاهش‌یافته است: در 17 مارس، 26% از پاسخ‌دهندگان آن‌ها را منابع قابل‌اعتماد و در 27 آوریل – 23% موثق نامیده‌اند. این در حالی است که اعتماد به شبکه‌های اجتماعی، وبلاگ‌ها و کانال‌های تلگرام نیز به‌طورکلی افزایش‌یافته است: درصد افرادی که این منابع اطلاعاتی را انتخاب نموده‌اند از 19% به 23% افزایش‌یافته است.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.