about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کاربران زیر مجموعه های شرکت GoDaddy نیز تحت الشعاع نشت داده 1.2 میلیونی هفته گذشته این شرکت قرار گرفته اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ ابعاد نشت 1.2 میلیون از داده های شرکت GoDaddy افزایش پیدا کرده است. ظاهرا زیر مجموعه ها و نمایندگی های فروش محیط مدیریت شده ورد پرس گو ددی نیز تحت الشعاع این رویداد سایبری قرار گرفته اند.

این شرکت های تحت الشعاع قرار گرفته عبارتند از:

  • 123Reg
  • Domain Factory
  • Heart Internet
  • Host Europe
  • Media Temple 
  • tsoHost 

بزرگترین میزبان وب دنیا در گفتگو با محققین Wordfence تحت الشعاع قرار گرفتن تعداد زیادی از مشتریان خود در این رویداد سایبری را تایید کرد. 

 کاربران محیط مدیریت شده ورد پرس شرکت های زیر مجموعه فوق الذکر تحت تاثیر این رویداد امنیتی قرار گرفته اند. این برندها با قربانیان ارتباط گرفته اند و آن ها را از این موضوع مطلع کرده اند.

 محیط مدیریت شده ورد پرس گو ددی سرویسی است که به شرکت ها و افراد اجازه می دهد بدون نیاز به مدیریت و آپدیت محیط میزبان از سیستم محبوب مدیریت محتوای ورد پرس استفاده کنند. 

این غول میزبانی وب روز دوشنبه هفته گذشته اعلام کرد که داده های 1.2 میلیون از داده های مشتریان آن ها به دلیل نفوذ بازیگران مخرب به محیط مدیریت شده ورد پرس نشت پیدا کرده است. 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.