about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

در رده بندی جهانی میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت اسپید تست، جایگاه ایران به ترتیب یک و ۴ پله سقوط کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، جدیدترین گزارش وب سایت اسپیدتست نشان می‌دهد میانه سرعت اینترنت موبایل جهان در ژوئن ۲۰۲۲ میلادی ۳۱.۰۱ مگابیت برثانیه و میانه سرعت اینترنت ثابت جهانی ۶۶.۲۵ مگابیت برثانیه بوده است. این در حالی است که در ماه می میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۳۰.۳۷ و میانه سرعت اینترنت ثابت جهان ۶۴.۷۰ مگابیت بر ثانیه بوده است.

سقوط ۴ پله‌ای سرعت اینترنت ثابت ایران

طبق این گزارش میانه سرعت اینترنت موبایل ایران در ششمین ماه ۲۰۲۲ میلادی ۲۷.۱۷ مگابیت برثانیه و میانگین سرعت این شاخص ۳۹.۵۱ مگابیت برثانیه بوده است. با توجه به آمار مذکور در رده بندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل ایران با یک پله سقوط نسبت به ماه قبل در رده ۷۲ قرار گرفته است.

از سوی دیگر میانه سرعت اینترنت ثابت ایران در ژوئن ۲۰۲۲ میلادی ۱۰.۲۳ مگابیت برثانیه بوده و جایگاه ایران با ۴ پله سقوط در رده ۱۴۵ فهرست کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت قرار دارد. این در حالی است که میانگین سرعت اینترنت ثابت ایران در ژوئن ۲۲.۹۱ مگابیت برثانیه بوده است.

رشد ۶ پله‌ای سرعت اینترنت موبایل بلغارستان

در رده بندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل مانند ماه گذشته نروژ و امارات متحده عربی به ترتیب در رتبه‌های نخست و دوم قرار داشتند. میانه سرعت اینترنت این کشورها به ترتیب ۱۲۶.۹۶ و ۱۲۰.۳۷ مگابیت برثانیه بوده است.

در رده سوم فهرست بلغارستان با ۶ پله رشد و میانه سرعت اینترنت ۱۱۰.۶۱ مگابیت برثانیه قرار دارد. در رده چهارم نیز کره جنوبی با سرعت اینترنت موبایل ۱۰۷.۴۳ مگابیت برثانیه قرار دارد. جایگاه این کشور نسبت به ماه می تغییری نکرده است.

قطر با ۲ پله سقوط در این رده بندی در پله پنجم قرار دارد. میانه سرعت اینترنت موبایل این کشور ۱۰۴.۸۲ مگابیت برثانیه ثبت شده است. در رده ششم نیز هلند با سرعت ۱۰۲.۰۶ مگابیت برثانیه قرار دارد و جایگاه این کشور نسبت به ماه قبل تغییری نکرده است.

در رده هفتم، هشتم و نهم به ترتیب کویت (۱۰۱.۴۶ مگابیت برثانیه)، دانمارک (۱۰۰.۲۵ مگابیت بر ثانیه) و عربستان سعودی (۹۹.۱۶ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه کویت در این رده بندی نسبت به ماه قبل ۲ پله و دانمارک و عربستان هر کدام یک پله سقوط کرده است.

چین با میانه سرعت اینترنت موبایل ۹۸.۱۳ مگابیت برثانیه در رده دهم این فهرست قرار دارد. جایگاه این کشور نسبت به ماه قبل تغییری نکرده است.

شیلی پرسرعت ترین اینترنت ثابت جهان را دارد

در رده بندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت جهان در ماه ژوئن در رده نخست شیلی قرار دارد. میانه سرعت اینترنت ثابت این کشور ۲۱۳.۷۳ مگابیت برثانیه بوده و جایگاه آن نسبت به ماه می یک پله رشد کرده است.

در رده دوم این فهرست سنگاپور با میانه سرعت اینترنت ۲۰۳.۶۱ مگابیت برثانیه قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه گذشته یک پله سقوط کرده است.

چین نیز با میانه سرعت اینترنت ثابت ۱۸۸.۰۳ در رده سوم و تایلند با میانه سرعت ۱۸۷.۰۳ مگابیت برثانیه در رده چهارم قرار دارد. هرچند در رده بندی ماه ژوئن جایگاه چین یک پله رشد کرده، اما تایلند یک پله سقوط کرده است.

در رده‌های پنجم، ششم و هفتم به ترتیب هنگ کنگ (۱۷۵.۹۳ مگابیت برثانیه)، دانمارک (۱۶۱.۹۳ مگابیت برثانیه)، ماکائ و(۱۵۸.۵۱ مگابیت بر ثانیه) قرار دارند. جایگاه این کشورها در رده بندی نسبت به ماه می هیچ تغییری نکرده. است.

در رده‌های هشتم و نهم نیز به ترتیب آمریکا (۱۵۳.۸۰ مگابیت برثانیه) و ژاپن (۱۳۴.۴۷ مگابیت برثانیه) قرار دارد که جایگاه آنها نسبت به ماه قبل هیچ تغییری نکرده است.

در رده دهم این فهرست نیز اسپانیا با میانه سرعت ۱۳۱.۴۹ مگابیت برثانیه قرار داردو جایگاه آن نسبت به فهرست ماه می یک پله رشد کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.