about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت مخابراتی زد.تی.ای، نخستین مرکز امنیت سایبری خود در چین را به زودی افتتاح خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت جهانی زد.تی.ای، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان خدمات ارتباطی و فناوری‌های مصرفی چون اینترنت تلفن همراه، نخستین آزمایشگاه امنیت سایبری خود را در نانجینگ (Nanjing)، یکی از شهرهای چین، افتتاح خواهد کرد.

این شرکت بزرگ چینی، برای احداث چند مرکز امنیت سایبری در سراسر جهان، ابراز تمایل کرده است. بر اساس بیانیه عمومی شرکت زد.تی.ای، مدیران این بنگاه اقتصادی عظیم، پس از تکمیل ساخت مرکز امنیت سایبری در نانجینگ، گسترش فعالیت‌های امنیت سایبری خود را ایتالیا و بلژیک نیز مبادرت می‌ورزد.

این شرکت پیش از این بارها تعهد خود به تأمین امنیت مشتریان از طریق ایجاد شفافیت را اعلام کرده است. این در حالی است که تحقق چنین امری مستلزم ملاحظات مختلف و کنترل سخت‌گیرانه نسبت به سیستم است. ایجاد یک آزمایشگاه امنیتی سایبری در این زمان یک نقطه عطف برای ZTE است؛ زیرا این شرکت فرصتی برای افزایش شفافیت و افزایش اعتماد با تمام اشخاص ثالث را فراهم می‌کند.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، هدف اصلی از احداث این آزمایشگاه ارائه خدمات امنیتی و نظارتی به مشتریان، تنظیم‌کنندگان و سایر ذینفعان حاضر در بستر اینترنت است. علاوه بر این، آزمایشگاه امنیتی سایبری یاد شده، به عنوان یک بستر برای تعمیق همکاری‌های صنعتی و پلت فرم تحقیقاتی عمل می‌کند، همچنین تحقیقات و اکتشافات جامع در زمینه امنیت را تسهیل می‌کند.
 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.