about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رومانی، اَپل را تشویق به افتتاح مرکز تحقیق و توسعه محلی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هیئتی از شرکت جهانی فناوری اَپل، در ماه می یامسال، در بخارست، با نمایندگان دولت دیدار کرد تا در مورد برنامه‌های این گروه فناوری در رومانی گفتگو کند.

طبق گزارش «Profit.ro»، اَپل اعلام کرد که از سال 2019 دفتری در رومانی دارد و اکنون قصد دارد این دفتر را توسعه دهد.

سابین سارماس (Sabin Sărmaș)، نماینده مجلس رومانی در صفحه فیس‌بوک نوشت :

«ما در آینده روی اَپل برای افزایش سطح تخصص دیجیتال رومانی حساب می‌کنیم. شاید بتوان امیدوار بود که کشورمان به موقع، یک مرکز تحقیق و توسعه مانند مراکزی در بریتانیای کبیر، آلمان، اسرائیل و فرانسه افتتاح کند. رومانی به ویژه در زمینه امنیت دیجیتال و سایبری فعال‌تر و مرتبط‌تر شده است.»

وی در این نشست با نمایندگان اَپل ملاقات کرد.

در خبری جداگانه، مجله بیزینس (Business Magazin) گزارش داد که با وجود بازدید نمایندگان اَپل از بخارست، شرکت چینی هوآوی (Huawei) از نظر فروش گجت‌های پوشیدنی (ساعت‌های هوشمند و دستبندهای تناسب اندام) در بازار محلی، این شرکت آمریکایی و شرکت بزرگ سامسونگ را شکست داد و 25 درصد سهام بازار را در اختیار گرفت.

به گفته کارشناسان، هوآوی از نظر ارزش نیز با 20 درصد سهام بازار پیشتاز است. اَپل حدود 10 درصد از تعداد گجت‌های پوشیدنی فروخته شده در 3 ماهه گذشته را به خود اختصاص داده و سهام بازار به میزان قابل توجهی از نظر درآمد بیشتر است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.

امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.