about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

افتتاح شبکه ملی اطلاعات

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ پس از ۱۱ سال تلاش برای راه‌اندازی «شبکه ملی اطلاعات»، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار است این شبکه را صبح فردا یکشنبه هفتم شهریورماه هم‌زمان با هفته دولت، رسماً رونمایی کند.

طبق قانون برنامه پنجم توسعه، شبکه ملی اطلاعات کشور، شبکه‌ای مبتنی بر پروتکل اینترنت (IP) به همراه سوئیچ‌ها، مسیریاب‌ها و مراکز داده‌ای است، به صورتی که درخواست‌های دسترسی داخلی و اخذ اطلاعاتی که در مراکز داده داخلی نگهداری می‌شوند به‌هیچ‌وجه از طریق خارج کشور مسیریابی نشود.

امکان ایجاد شبکه‌های اینترانت و خصوصی و امن داخلی در شبکه ملی اطلاعات به‌عنوان یکی دیگر از تعاریف مدنظر اعلام‌شده است. بااین‌حال دسترسی ۶۰ درصد خانوارها به شبکه پرسرعت و ۱۰۰ درصد کسب‌وکارها به این شبکه از دیگر الزاماتی است که دربند الف و ب ماده ۴۶ قانون برنامه پنجم توسعه به آن اشاره‌شده است.

رونمایی از شبکه ملی اطلاعات در فاز نخست صورت می‌گیرد و پس‌ازآن قرار است فاز دوم این شبکه در دهه فجر امسال و فاز سوم و نهایی این شبکه هم‌زمان با روز جهانی ارتباطات در اردیبهشت‌ماه سال ۹۶ به بهره‌برداری کامل برسد.

در فاز نخست اتصال ۶۰ درصد خانوار ایرانی به شبکه پرسرعت، راه‌اندازی مراکز داده و اتصال دسترسی‌های داخلی به شبکه‌های توزیع محتوا بدون مسیریابی خارجی محقق شده است و در فاز دوم قرار است ۱۰۰ درصد کسب‌وکارها به این شبکه متصل شوند.

مراسم رونمایی از فاز نخست شبکه ملی اطلاعات، صبح فردا یکشنبه هفتم شهریورماه در سالن شهید قندی وزارت ارتباطات با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور و محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار می‌شود.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.