about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

تیک‌تاک در حال ایجاد تغییر در تنظیمات حریم خصوصی برای کاربران نوجوان خود است.

به گزارش کارگروه رسانه‌های اجتماعی سایبربان، تیک‌تاک در حال معرفی مجموعه جدیدی از تنظیمات پیشرفته حریم خصوصی است. تغییرات اعمال‌شده دسترسی به یکسری از ویژگی‌های خاص این برنامه را برای نوجوانان محدود می‌کند و تنظیمات پیش‌فرض برنامه را در حساب‌های کاربری متعلق به نوجوانان زیر ۱۸ سال تغییر می‌دهد.

بزرگ‌ترین تغییرات روی جوان‌ترین کاربران این برنامه که بین ۱۳ تا ۱۵ سال هستند اعمال می‌شود. حساب‌های این افراد اکنون به‌صورت پیش‌فرض به حالت خصوصی درمی‌آید. این تغییر هم برای حساب‌هایی که از قبل به‌صورت عمومی وجود داشته‌اند و هم برای حساب‌هایی که از حالا به بعد تشکیل می‌شوند اعمال می‌شود. این تغییرات همچنین الگوی نظر دادن در برنامه را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد به‌طوری‌که دارندگان حساب‌ها اکنون فقط می‌توانند از دوستان خود نظر دریافت کنند.

سرانجام تیک‌تاک نحوه تعامل سایر کاربران با ویدیوهای ایجادشده توسط نوجوانان ۱۵ سال و یا پایین‌تر را نیز محدود می‌کند. این ویدیوها دیگر نمی‌توانند توسط سایر کاربران دانلود شده و یا در قسمت Duet یا Stitch این برنامه، با ویدیوهای دیگر ترکیب شوند.

این برنامه همچنین برای نوجوانان ۱۶ و ۱۷ سال نیز تغییراتی اعمال می‌کند. تیک‌تاک در مورد این حساب‌های کاربری فقط به دوستان فرد اجازه‌ی استفاده از ویدیوهای وی در قسمت Duet و Stitch را می‌دهد. به همین ترتیب نوجوانانِ با سن بیشتر می‌توانند ویدیوهای خود را برای بارگیری در دسترس قرار دهند اما تنظیمات آن برای استفاده‌ی عمومی در Duet و Stitch به‌طور خودکار غیرفعال خواهد شد.

درمجموع، تنظیمات جدید می‌تواند نحوه تعامل کاربران جوان تیک‌تاک را با این برنامه به طرز چشمگیری تغییر دهد. همچنین ممکن است این تغییرات موردپسند عموم قرار نگیرند. احتمالاً کاربران قدیمی‌تر از ایجاد ناگهانی محدودیت‌های جدید در حساب‌های خود ناراحت می‌شوند. این شرکت می‌گوید هدف از ایجاد این تغییرات بالا بردن استانداردهای پیش‌فرض برای حریم خصوصی و امنیت کاربر بوده و قصد دارد جوان‌ترها از همین سنین پایین به حفظ حریم خصوصی اهمیت دهند.

برخلاف پلتفرم‌های دیگر، بخش عظیمی از کاربران تیک‌تاک را افراد زیر ۱۸ سال تشکیل می‌دهند. خبرگزاری نیویورک‌تایمز سال گذشته گزارش داده بود که یک‌سوم کاربران آمریکایی این برنامه افراد زیر ۱۴ سال هستند (دستورالعمل‌های برنامه دسترسی محدودی را در اختیار کاربران زیر ۱۳ سال قرار می‌دهد و به آن‌ها اجازه‌ی بارگذاری ویدیو یا نظر دادن نمی‌دهد)؛ اما طرفداران حریم خصوصی، خواستار بررسی بیشتر روش‌ها و سیاست‌های برنامه درموردکودکان شده‌اند.

هنگامی‌که شرکت مشاهده کرد آخرین تغییرات ایجادشده هم نمی‌تواند نگرانی‌های این افراد را برطرف کند، شرایط تعامل نوجوانان را در این برنامه با افرادی که نمی‌شناختند سخت‌تر کرد.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.