about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بنا بر گزارش خبرگزاری رسمی امارات، این کشور قصد دارد به صد هزار برنامه‌نویس اقامت طلایی اعطا نماید.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛بنا بر گزارش خبرگزاری رسمی امارات، این کشور قصد دارد به صد هزار برنامه‌نویس اقامت طلایی اعطا نماید.

این افراد شامل کارآفرینان و شرکت‌های نوپا و متخصص در برنامه‌نویسی می‌شوند که در داخل و یا خارج از امارات مشغول فعالیت هستند.

بنابراین تمامی متخصصین برنامه‌نویسی با هر جنسیت و از هر کشوری می‌توانند با مراجعه به درگاه اینترنتی موردنظر درخواست خود را ثبت کنند.

● هدف امارات متحده از این امر ارتقای جایگاه خود درزمینه سایبری و دیجیتال می‌باشد.

درواقع این دولت با جمع‌آوری نخبگان عرصه برنامه‌نویسی می‌خواهد خود را در این زمینه به‌عنوان یک کشور ابرقدرت و پیشگام معرفی کند.

هم‌اکنون امارات درزمینه های سایبری هیچ رقیب چشمگیری درکشورهای عربی ندارد و با چنین رویکردی می‌تواند به‌عنوان یک مرجع دانش سایبری، به‌طور مستقیم و یا غیرمستقیم بر دیگر کشورها قدرت‌نمایی کند، که این خود نشانه برتری وتوان بالای این کشور محسوب می‌گردد.
 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/23 - 14:29- اروپا

هشدار اریکسون به تأثیر منفی هزینه‌های قطعات بر حاشیه سود

اریکسون پس از ثبت سودی فراتر از انتظار در سه‌ماهه سوم، خود را برای تأثیر منفی هزینه‌های قطعات آماده می‌کند.

نهادهای
1405/07/23 - 13:52- اروپا

نهادهای نظارتی اتحادیه اروپا علیه تیک‌تاک

مشاور دادگاه اتحادیه اروپا در مناقشه بر سر برچسب‌گذاری فناوری، در برابر تیک‌تاک، جانب نهادهای نظارتی اتحادیه اروپا را گرفت.

خرید
1405/07/23 - 13:00- آمریکا

خرید استارتاپ امنیت سایبری AISLE توسط Cohere

هوش مصنوعی کانادایی کوهر(Cohere) برای خرید استارتاپ امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی، AISLE، اقدام می‌کند.