about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

نیروی دریایی آمریکا از اعزام یک تیم کارشناسی به سواحل سنگاپور، برای بررسی حمله احتمالی سایبری، به ناوهای آمریکایی خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ جن تای (Jan Tighe)، معاون نبردهای اطلاعاتی مرکز عملیات نیروی دریایی آمریکا از اعزام ناوگان دهم فرماندهی سایبری نیروی دریایی به اضافه یک تیم از کارشناسان فرماندهی سامانه‌های کنترل دریایی و فضایی و همچنین فرماندهی سامانه نبردهای دریایی به سواحل سنگاپور خبر داد تا در مورد احتمال بروز حمله سایبری به ناوهای آمریکایی، تحقیقات لازم را به عمل بیاورند. ظاهراً این اولین بار است که نیروی دریایی، ناوگان سایبری خود را به منطقه‌ای برای انجام تحقیقات اعزام می‌کند و پیش‌ازاین، چنین کاری صورت نپذیرفته است.

این مقام ارشد آمریکایی، دراین‌باره مدعی شد که ارتش، در حال بررسی موضوع است که آیا سامانه‌های دستکاری‌شده، علت برخورد بین دو ناو آمریکایی با کشتی‌های باری بوده‌اند یا این اتفاق، علت دیگری داشته است. وی که در مرکز مطالعات بین‌الملل و راهبردی واشنگتن صحبت می‌کرد، دراین‌باره گفت که تحقیقات نیروی دریایی، به‌شدت در حال انجام است و علت آن، به‌زودی مشخص خواهد شد.

در بخش دیگری از صحبت‌های تای در این رابطه آمده است: «بعد از رخدادهایی نظیر تصادف ناو مک‌کین یا فیتزجرالد، این سؤال پیش آمد که علت این دو رویداد پشت سر هم چیست. نیروی دریایی، هیچ اصراری بر این موضوع ندارد که حتماً یک حمله سایبری در پشت‌صحنه این رویداد قرار دارد، اما محققانی را برای تحقیق در این زمینه، به محل استقرار ناو مک‌کین فرستاده‌ایم تا در این مورد تحقیقات کنند.»

تای، در ادامه مدعی شد که نتایج تحقیقات به‌دست‌آمده در مورد ناو مک‌کین، برای نگاه به موضوع امنیت سایبری در آینده، مورداستفاده قرار خواهد گرفت و قطعاً نتایج مهمی را در اختیار نیروی دریایی قرار می‌دهد.
تصادف اخیر دو ناو آمریکایی با کشتی‌های باری که در فاصله چند روز صورت پذیرفت، درمجموع سبب کشته شدن 17 ملوان و مفقود شدن عده‌ای از آن‌ها شد. جان ریچاردسون، رئیس بخش عملیات دریایی نیروی دریایی آمریکا بعدازاین اتفاق، دستور توقف کلیه عملیات این نیرو در سراسر جهان را صادر کرد و از فرماندهان نیروی دریایی خواست تا کلیه پروتکل‌های امنیتی خود را مورد بازبینی قرار دهند.

بروز تصادف در ناوهای آمریکایی و ایجاد ابهام در بروز حمله سایبری، در حالی رخ می‌دهد که پیش‌ازاین و در سال‌های گذشته، مسئولان امنیتی، بارها از خطر ناامنی و ایجاد اختلال در ناوگان دریایی آمریکا خبر داده بودند و از مسئولین آمریکایی، تقاضا کردند سامانه‌هایی امن را برای جایگزینی با سامانه‌های ناوبری موجود، ایجاد کنند. آمریکایی‌ها معتقدند تهدیدات دیجیتالی که در برابر سامانه‌های ناوبری نیروی دریایی آمریکا قرار دارد، می‌تواند چالشی عظیم برای این نیرو محسوب شود.

جن تای، در ادامه صحبت‌های خود در این رابطه، بر این موضوع نیز تأکید کرد که نیروی دریایی، 1.5 میلیارد دلار بودجه برای سال‌های 2014 تا 2023، به‌منظور امن سازی سامانه‌های نیروی دریایی، دریافت کرده است.
به اعتقاد برخی کارشناسان امنیتی، حادثه برخورد ناوهای آمریکایی؛ آسیب‌پذیری ناوگان اقیانوس آرام در منطقه را پررنگ‌تر از قبل کرد و این نیرو باید برای مقابله با تهدید کشورهایی نظیر کره شمالی یا چین، به فکر یافتن راه چاره بیفتد.
بعد از تصادف‌های صورت گرفته، نیروی دریایی اعلام کرد، جوزف آکین (Joseph Aucoin)، اعتماد این نیرو برای ادامه فرماندهی ناوگان هفتم نیروی دریایی آمریکا را از دست داده است.

مقامات آمریکایی معتقدند چنانچه هکرها موفق شده باشند این حمله هکری را سازمان‌دهی کرده و چنین خسارتی به نیروی دریایی وارد کرد باشند، فصل جدیدی از نبردهای دریایی را آغاز کرده‌اند که پیش‌ازاین، سابقه نداشته است. مقامات اطلاعاتی آمریکایی، این تئوری را ارائه داده‌اند که تنها هکرهایی با پشتوانه دولتی، می‌توانند با نفوذ به سامانه‌های رایانه‌ای کنترل و هدایت کشتی، چشم فرماندهی را از کار انداخته و به‌عنوان‌مثال، موقعیت آن را در نقشه به هم بریزند.

جن تای، مدعی شد که نیروی دریایی آمریکا، خود را برای نبردهای دیجیتال بالقوه آماده کرده است. به اعتقاد وی، کشتی‌ها باید بر عملکرد سامانه‌های رایانه‌ای خود، نظارت داشته باشند و چنانچه یکی از راه‌های ارتباطی از کار افتاد، نیروهای مستقر در دریا باید بتوانند سامانه دیگری را جایگزین نمایند و به آن برای ادامه کار تکیه کنند.
 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.