about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به نفل از پلیس فتا در آینده ای نزدیک تعدادی از افسران مهندس و متخصص پلیس سایبری ایران به مرکز IGCI بخش IDCC سازمان اینترپل جهانی اعزام خواهند شد.
موسسه خبری سایبربان:به نفل از پلیس فتا در آینده ای نزدیک تعدادی از افسران مهندس و متخصص پلیس سایبری ایران به مرکز IGCI بخش IDCC سازمان اینترپل جهانی اعزام خواهند شد و انمیشن‌های تولید شده توسط پلیس فتا ناجا نیز جهت اطلاع عموم مردم جهان با زیر نویس انگلیسی در سایت اینترپل جهانی پخش می‌شود. 
پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سرهنگ " رمضانی " معاون امور بین املل و حقوقی پلیس فتا ناجا در حاشیه بازدید هیأت اعزامی نیروی انتظامی به سرپرستی «سرهنگ رضوانی»مدیرکل پلیس بین الملل ناجا ؛ضمن دیدار با "میشل لوبوتن" معاون اجرائی سازمان اینترپل به نقش همکاری‌های بین المللی در پی جویی جرایم پیچیده سایبری بین‌المللی اشاره کرد . 
در ادامه این مذاکرات اعلام شد که تعدادی از افسران متخصص پلیس سایبری ایران برای تقویت نیروی انسانی مرکز IGCI بخش IDCC واقع در کشور سنگاپور اعزام خواهند شد که این موضوع مورد توجه "لوبوتن " معاون اجرائی سازمان اینترپل قرار گرفت. 
معاون اجرائی سازمان اینترپل ضمن تأیید برنامه‌های ارایه شده توسط پلیس سایبری ایران، در زمینه‌های آموزش، تأمین تجهیزات در راستای مقابله با جرایم با پلیس سایبری ایران اعلام آمادگی کرد. 
شایان ذکر است ،در ادامه این دیدار لوح و تندیس پلیس سایبری ایران به ژنرال "رونالد کی‌نوبل" دبیرکل سازمان اینترپل جهانی اهدا شد . 
دبیر کل سازمان اینترپل جهانی نیز ضمن تقدیر از عملکرد پلیس سایبری ایران در کشف جرم و استفاده از نیروی متخصص و توانمند در انجام مأموریت‌های سایبری، بیان داشت: انمیشن‌های تولید شده توسط پلیس فتا نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به زودی با زیر نویس انگلیسی در سایت اینترپل جهانی برای آگاهی تمام مردم جهان با هدف اطلاع رسانی و کاهش وقوع جرایم سایبری پخش خواهد شد. 
تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد