about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

اعتقادی به فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی ندارم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مصاحبه‌ای با شبکه NBC آمریکا اظهار کرد که اعتقادی به محدودسازی یا فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی ندارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «دیجیاتو»؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مصاحبه‌ای با شبکه NBC آمریکا اظهار کرده که اعتقادی به محدودسازی یا فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی ندارد و از نظر او این کار باعث ضعف سیستم می‌شود.
«محمد جواد آذری جهرمی» در این گفتگو که صرفاً بخشی از آن نیز منتشر شده، اعلام کرده که با فیلترینگ میانه‌ای ندارد. جهرمی با اشاره به فعالیت خیلی خوب خود در توییتر گفته است: «استفاده خیلی خوب من از توییتر نشان می‌دهد که اعتقاد به محدودسازی یا فیلتر کردن شبکه‌های اجتماعی ندارم.» او گفت که به باز کردن بیشتر فضا اعتقاد دارد و محدودیت‌ها به ایران آسیب می‌زند.
وزیر ارتباطات در ادامه تاکید کرده که فیلتر بودن توییتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی باعث شده که ایران در مقابل پروپاگاندای کشورهایی چون آمریکا ضعف پیدا کند و نتواند در برابر آنها مقابله کند. او همچنین اذعان داشته که دسترسی داشتن و محدود نبودن اینترنت یک کلید موفقیت است:
«دسترسی داشتن یک کلید به پیشرفت های اقتصادی است. با وجود تحریم ها ما باید خود را تطبیق بدهیم. از طریق ساختن نسخه های بومی اپلیکیشن‌های خارجی که هم اکنون به طور گسترده در ایران استفاده می‌شوند.»
به گفته جهرمی محدودسازی و‌ فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی راه‌حل نیست و با فیلترینگ، جلوی حضور جریان‌ساز و اثرگذاری بر جامعه بین‌المللی گرفته می‌شود: «واقعا ما ایرانی‌ها مردم فوق‌العاده‌‌ای هستیم‌ و تاکنون کارهای بسیار بزرگی انجام دادیم. به خصوص استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های ایرانی که در دنیا بهترین هستند و توانستند با کاهش اثر تحریم‌ها، غیرممکن‌ها را ممکن کنند. برای چنین مردمی هر چه خدمت کنیم باز هم کم است.»
اگرچه در دو سالی که از فعالیت آذری جهرمی به عنوان وزیر ارتباطات سپری می‌شود او بارها در مصاحبه‌های مختلف تلاش کرده تا خود را از زیر بار مسئولیت فیلترینگ در کشور خارج کند و بگوید که مسئولیت فیلتر کردن سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها با وزارت ارتباطات نیست، اما همچنان عمده کاربران نام او و فیلتر را با هم گره زده‌اند. تلاش او برای باز کردن این گره حتی باعث شد تا یک سال پیش، شش وزیر و دو نماینده مجلس برای رفع فیلتر توییتر با کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه (کارگروه فیلترینگ) نامه نگاری کنند. درخواستی که البته در همان زمان از سوی دادستان کل کشور و رییس این کارگروه، رد شد.

 

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.