about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مایکروسافت پس از افشاگری‌های آژانس امنیت ملی آمریکا به فکر ایجاد تدابیر شدید امنیتی افتاده است

مایکروسافت پس از افشاگری‌های آژانس امنیت ملی آمریکا به فکر ایجاد تدابیر شدید امنیتی افتاده است اما همچنان بیان می‌کند که ارتباطات را رمزنگاری نمی‌کند. این اعترافات توسط یکی از کارشناسان رسمی مایکروسافت طی تحقیقات اتحادیه‌ی اروپا انجام گرفت.

Dorothee Blez، از مدیران ارشد مایکروسافت، در این مورد بیان داشت که انتقال اطلاعات از کارگزار به کارگزار عموماً رمز نمی‌شود. اشاره‌ای به پروژه‌ی جاسوسی MUSCULAR داریم که بر اساس آن NSA و GCHQ بر ارتباطات مراکز داده‌ای گوگل و یاهو وارد شده و اطلاعات میلیون‌ها کاربر را به دست می‌آورند.

 
بلز تأکید کرد که این شرکت دسترسی مستقیم به کارگزارهایش ارائه نمی‌کند اما هنوز نتوانسته این رمزنگاری را ایجاد نماید. از این رو ترسی میان گروه‌های طرفدار آزادی اینترنتی ایجاد شده که حریم خصوصی کاربران به این دلیل نقض شود. توضیحات بیشتری از این شرکت اعلام نگشته اما آنها بیان کردند که برای امنیت بیشتر اطلاعات مشتریان در تلاش هستند.
 
جیم کی‌لاک، مدیر اجرایی Open Rights Group، اعتراف مایکروسافت را غیرقابل قبول خواند و گفت: «مشخص است که برخی سازمان‌های اطلاعاتی و جاسوسی تمایل دارند هر کاری انجام دهند تا بدون اجازه به اطلاعات دست یابند و هر گونه که بخواهند از آن‌ها استفاده کنند. این سازمان‌ها احترامی برای مکانیزم‌های دسترسی قانونی قایل نیستند و مایکروسافت به این ترتیب اطلاعاتش را به راحتی در اختیار این سازمان‌ها قرار داده است.»
 
البته با توجه به هزینه و پیچیدگی چنین رمزنگاری، چندان جای تعجب نیست که مایکروسافت نتوانسته آن را به کار گیرد. اما با توجه به افشاگری‌های اخیر پیرامون برنامه‌های جاسوسی به نظر می‌رسد که شیوه‌های رمزنگاری جامع برای چنین شرکت‌های بزرگی «ضروری» باشد.
تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.