about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

اعتراف اف‌بی‌آی به شکستن قفل اپل

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ پلیس آمریکا که به بهانه ناتوانی برای شکستن قفل گوشی‌های آیفون اپل را به دادگاه کشانده و قصد داشت این شرکت را وادار به همکاری با خود کند، حالا اذعان کرده که خود چنین توانایی را دارد.

اف‌بی‌آی مدتی است از اپل می‌خواهد قفل گوشی آیفون متعلق به عامل حملات تروریستی سال گذشته میلادی در سن برناردینوی کالیفرنیای آمریکا را بشکند تا پلیس بتواند به داده‌های ذخیره‌شده در آن دسترسی داشته باشد. اپل به علت اینکه این همکاری را مقدمه‌ای برای تسهیل نفوذ پلیس به همه گوشی‌های آیفون کاربران می‌دانست از موافقت با درخواست یادشده سرباز می‌زد و تأکید می‌کرد پلیس خود قادر به رمزگشایی از گوشی مذکور هست. حال مشخص‌شده ادعای اپل در این زمینه صحت داشته است.

درگیری در این زمینه تا بدان حد دنباله‌دار شده که مجالس قانون‌گذاری آمریکا هم نمایندگان دو طرف را برای بیان نظرات و ادله خود دعوت کرده‌اند. هنوز مشخص نیست روشی که اف‌بی‌آی از آن برای باز کردن قفل گوشی یادشده استفاده کرده چیست و بر روی دیگر تولیدات اپل هم قابل‌اعمال است یا خیر.

به دنبال انتشار این خبر قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده مذکور آخرین جلسه استماع دادگاه را لغو و اپل را مجدداً ملزم به همکاری با پلیس آمریکا برای باز کردن قفل و رمزگذاری آیفون کرده است. اپل فعلاً به این حکم اعتراضی نکرده است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.