about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شهروند 29 ساله روس به کلاه‌برداری سایبری خود اعتراف کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دادگسترسی ایالات‌متحده آمریکا با انتشار گزارشی اعلام کرد این هفته در ویرجینیا الکسی بورکوف (Aleksei Burkov)، شهروند 29 ساله روس، به کلاه‌برداری سایبری و هدایت دو سایت غیرقانونی و کارتینگ و سرقت 20 میلیون دلار اعتراف کرد. 

بورکوف در سال 2015 به درخواست مقامات آمریکایی در فرودگاه بن گوریون اسرائیل بازداشت شد و پاییز سال 2019 به آمریکا  تحویل داده شد، اگرچه روسیه تلاش کرده بود او را با ناما ایساخار (Naama Issachar)، معاوضه کند که بی‌نتیجه بود. ناما ایساخار شهروند آمریکایی-اسرائیلی است که به دلیل حمل ماریجوانا در فرودگاه مسکو بازداشت‌شده و دادگاهی در روسیه او را به جرم حمل و قاچاق مواد مخدر به هفت سال و نیم حبس محکوم کرده است. 

به گفته سازمان‌های انتظامی ایالات‌متحده، بورکوف به مدت چند سال سایتی به نام Cardplanet را که در آن اطلاعات کارت‌های پرداخت به قیمت 2 تا 60 دلار به فروش می‌رسید، مدیریت کرده است. در این فروشگاه مشتریان می‌توانستند کارت‌ها و داده‌های آن‌ها را خریداری کرده و در صورت غیرفعال بودن عودت دهند. این فروشگاه بیش از 150 هزار کارت‌ داشته که ده‌ها هزار مورد از آن‌ها متعلق به شهروندان آمریکایی بوده و بیش از 20 میلیون دلار خسارت وارد کرده است. 

علاوه‌بر این سایت، بورکوف سایت دیگری را نیز مدیریت می‌کرده و هرکسی نمی‌توانسته به آن دسترسی داشته باشد و هکرها در آن می‌توانستند اقدام به خریدوفروش داده‌های شخصی مسروقه، بدافزار و دیگر خدمات غیرقانونی کنند. چنانچه کاربری می‌خواست به این سایت دسترسی پیدا کند باید دعوت‌نامه دریافت می‌کرد و سه نفر از اعضای فعال سایت نیز او را ضمانت می‌کردند و مبلغ 5000 هزار دلار نیز به‌عنوان حق ورود پرداخت می‌کرد. 

در حال حاضر بورکوف به کلاه‌برداری‌های خود با استفاده از ابزارهای الکترونیک انتقال پیام و ابزارهای دسترسی به داده‌ها، سرقت هویت، پول‌شویی و هدایت دو سایت اعتراف کرده و قرار است 8 مه سال 2020 برایش حکم صادر گردد. 

منبع:

تازه ترین ها
رونمایی
1405/07/21 - 16:17- هوش مصنوعي

رونمایی اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه جدید سیری

اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه به‌روزرسانی شده هوش مصنوعی سیری رونمایی می‌کند.

تشکیل
1405/07/21 - 15:34- هوش مصنوعي

تشکیل نهاد بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته

دانشمندان خواستار تشکیل نهادی بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته شدند.

آسیب
1405/07/21 - 13:22- سایرفناوری ها

آسیب ناشر روزنامه دیلی میرور از افت ترافیک گوگل

شرکت ریچ، ناشر روزنامه دیلی میرور، از افت ترافیک گوگل آسیب دید.