about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اعتراض اماراتی‌ها به نام دامنه persiangulf.

محمد الغنیم رییس این انجمن در نامه خود به سازمان ثبت پسوند های دامنه های اینترنتی موسوم به ICANN با اشاره به بحث‌های صورت گرفته در شورای همکاری کشورهای خلیج‌فارس (عربستان، بحرین، امارات، عمان، قطر، کویت) در ماه ژوئن در این زمینه از ابراز نگرانی این شورا در مورد این پسوند دامنه خبر داد. محمد الغنیم در این نامه گفته است که این نام دامنه جدید مشکل‌ساز است و به ادعای وی این نام از نظر جغرافیایی مورد مجادله است.

 وی همچنین از نامه اعتراضی کشورهای عضو شورای همکاری کشورهای خلیج‌فارس و کشورهای عربی به آیکان در این زمینه خبر داد. انجمن قانونگذاری امارات همچنین نسبت به توجه نکردن کمیته مشورتی دولتی آیکان موسوم به GAC به این موضوع ابراز تاسف کرده است.

 الغنیم همچنین نسبت به پیشرفت‌های صورت گرفته در اجرای این نام دامنه جدید ابراز نگرانی کرده و خواسته که ازفعالیت این نام دامنه جدید جلوگیری به عمل آید. این نخستین بار نیست که چند کشور عربی با این نام دامنه ابراز مخالفت می‌‌کنند. پیش از این تلاش کشورهای عربی برای حذف نام دامنه persiangulf. از لیست نام‌دامنه‌های جدید آیکن در کمیته مشورتی دولتی آیکن GAC با شکست روبه رو شده بود.

در سال 91 نیز یکی از شرکتهای ایرانی پسوندهای دات پارس (.PARS)، دات خلیج فارس (.PersianGulf)، دات نوروز (.Nowruz) را برای تصویب در آیکان ارسال کرده که به گفته مدیر این شرکت اعراب ظاهرا با ثبت پسوند خلیج فارس مخالفت کرده بودند.

حمایتهای مردمی از ثبت پسوند های اینترنتی بهترین کمکی است که می تواند در این راستا صورت گیرد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.