about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

هکری که از نام مستعار OxAlien استفاده می‌کند ادعا کرده که به سیستم‌های وب سایت اسرائیلی mac-it.co.il  نفوذ کرده است.

هکری که از نام مستعار OxAlien استفاده می‌کند ادعا کرده که به سیستم‌های وب سایت اسرائیلی mac-it.co.il  نفوذ کرده است. گفته می‌شود mac-it در میان بزرگترین انجمن‌های اپل اسرائیل است.

جزئیات بیش از 13000 کاربر این انجمن بصورت آنلاین به بیرون درز پیدا کرده است. وی بیان کرده اطلاعات فاش شده شامل نام کاربری، پسورد و آدرس ایمیل است و شکستن کلمات عبور بسیار آسان بود. در واقع، بیش از 10600 کلمه عبور با متنی واضح منتشر شده اند.

این هکر حقانیت داده‌ها را تایید و بیان کرده من هیچ هشداری را از مدیران وب سایت در مورد این تخلف نیافتم. امیدوارم که آنها تمام کلمات عبور کاربران را به منظور جلوگیری از سوء استفاده احتمالی دوباره تنظیم کنند.

OxAlien  می‌گوید که هدف قرار دادن این انجمن اسرائیلی به عنوان بخشی از مبارزات آزادی فلسطین و عملیات تحریم اسرائیل است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد