about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

نایب‌رئیس هیئت‌مدیره اسبربانک در مورد کلاه‌برداری‌های بانکی اظهارنظر کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ نایب‌رئیس هیئت‌مدیره اسبربانک روسیه استانیسلاف کوزنتسوف در گفتگو با خبرگزاری ریانووستی اعلام کرد بخش بانکی بیش از هر بخش اقتصادی دیگری در روسیه هدف کلاه‌برداری‌ها و حملات سایبری قرار می‌گیرد.

کوزنتسوف اظهار داشت: 

علاوه بر کلاه‌برداری، صنعت بانکداری با گسترده‌ترین طیف حملات سایبری مواجه است: حملات دیداس، حملات باج افزاری، حمله به سرویس‌های دولتی، فیشینگ، سرقت داده. با توجه به تجربه خودم، می‌توانم بگویم که امروز در روسیه بیشترین میزان حملات به صنعت بانکداری انجام می‌شود. 

بنابه‌اظهارات کوزنتسوف، ابزار اصلی مهاجمان برای سرقت وجه تکنیک‌ها و روش‌های مهندسی اجتماعی است. 90 درصد از کلاه‌برداری‌ها از این طریق انجام می‌شود. کلاه‌برداران در این روش با تأثیرات روانشناسی کاری می‌کنند که کاربر به‌صورت داوطلبانه وجه به‌حساب مجرمان انتقال می‌دهد یا اطلاعات بانکی خود را فاش می‌کند که منجر به سرقت وجه وی می‌شود.

این مقام دولتی اعلام کرد مهندسی اجتماعی 90 درصد از تمام جرائم مالی را تشکیل می‌دهد، ضمن اینکه 94 درصد از مهندسی اجتماعی نیز با کلاه‌برداری‌های تلفنی ارتباط مستقیمی دارد.  

به گفته کوزنتسوف، در حال حاضر مراکز تماس جنایی فعال در خاک اوکراین به کلاه‌برداری‌های مالی بسنده نمی‌کنند، آن‌ها اقدامات دیگری را نیز انجام می‌دهند که می‌توان به‌عنوان تروریسم اطلاعاتی دسته‌بندی کرد. به‌عنوان‌مثال، کلاه‌برداران تماس‌هایی برقرار می‌کنند و خواستار حضور فوری در کمیساریای نظامی می‌شوند یا با اطلاعاتی در مورد یکی از اقوام کشته‌شده یا اسیرشده شهروندان را فریب می‌دهند. هدف از چنین فعالیت‌هایی تلاش برای بی‌ثبات‌سازی جامعه روسیه است. درواقع یک جنگ سایبری اعلام‌نشده علیه روسیه در حال انجام است که در آن از انواع سلاح‌های جدید استفاده می‌شود. 

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/16 - 07:38- آفریقا

تقویت مقابله با جرایم سایبری در زامبیا

دولت زامبیا توانایی خود را برای مبارزه با جرایم سایبری و آموزش پرسنل مهم دولتی تقویت کرد.

تکذیب
1404/02/16 - 07:30- آمریکا

تکذیب حمله باج‌افزاری توسط دولت پِرو

دولت پِرو پس از ادعاهای گروه باج‌افزاری ریسیدا، حمله به پلتفرم دیجیتال فدرال خود را تکذیب کرد.

دستگیری
1404/02/16 - 07:00- اروپا

دستگیری مظنون اوکراینی به اتهام جاسوسی برای روسیه

سرویس امنیتی اوکراین یک مأمور مظنون به جاسوسی برای روسیه از طریق تیک‌تاک را دستگیر کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.