about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رئیس آزمایشگاه کسپرسکی از ساخت سیستم‌عامل و تلفن همراه اختصاصی خبر داد. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ رئیس آزمایشگاه کسپرسکی در گفتگو با ریانووستی اعلام کرد قصد دارند در سال 2021 یک تلفن همراه و سیستم‌عامل اختصاصی بسازند که غیرقابل هک باشد.  

یِوگنی کسپرسکی در این خصوص اظهار داشت سیستم‌عامل جدید رقیبی برای اپل و گوگل نخواهد بود و هدفشان این است تلفن امنی با قابلیت‌های ویژه بسازند تا هک آن غیرممکن باشد و شرکت‌ها و کارکنان دولتی بتوانند از آن استفاده کنند.  

به گفته وی این سیستم و گوشی برای بازی و سرگرمی نبوده و مختص کار با زیرساخت و پردازش اطلاعات محرمانه خواهد بود، اگرچه قابلیت ارسال پیامک، استفاده از مرورگر و نرم‌افزارهای استاندارد را نیز خواهد داشت. 

رئیس آزمایشگاه کسپرسکی بیان داشت در حال حاضر شرکت قصد ندارد اپ استوری برای خود بسازد، اما در آینده یک‌چیز مشابه آن ایجاد خواهد شد. کسپرسکی در ابتدا محصول خود را ساخته و سپس فروشگاه‌های دیگر را نیز جذب خواهد کرد، چراکه بدون اکوسیستم بزرگ این طرح پیشرفت نخواهد کرد، بنابراین آماده جذب شریک خواهد بود. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.