about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناس حوزه امنیت اطلاعات روس در مورد سیستم ملی حفاظت در برابر حملات دیداس روسکوم نادزور اظهارنظر کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناس حوزه امنیت اطلاعات و استاد گروه آموزشی «امنیت در دنیای دیجیتال» دانشگاه فنی دولتی باومان مسکو (BMSTU) ویتالی وِخوف، به دنبال راه‌اندازی سیستم ملی حفاظت در برابر حملات دیداس روسکوم نادزور در مصاحبه با رادیواسپوتنیک اعلام کرد سیستم مشابه برای مقابله با حملات دیداس در حال حاضر با موفقیت روی منابع حیاتی کار می‌کند.

بر اساس گزارش‌ها، سازمان نظارت بر ارتباطات، فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات جمعی روسیه در نظر دارد یک سیستم ملی برای محافظت از منابع روسیه در برابر حملات دیداس خارج از کشور راه‌اندازی کند. 

این سیستم ملی قرار است در پاییز 2022 راه‌اندازی شود و تا آن زمان نیز سازمان در نظر دارد تجهیزات فیلترینگ ترافیک دی‌پی‌آی (DPI) را که برای اجرای قانون اینترنت مستقل استفاده می‌شوند، به‌روزرسانی نماید. 

وخوف دراین‌باره می‌گوید:

روسکوم نادزور می‌خواهد مرزهای استفاده از سیستم دولتی موجود را جهت مقابله با حملات رایانه‌ای علیه ساختارهای اطلاعاتی سیستم بسیار حساس سازمان‌های دولتی به بخش دیگری غیر مرتبط با دفاع و دولت گسترش دهد، این دقیقا یک نوآوری است. این سیستم در پنج سال گذشته به‌اندازه کافی موفق عمل کرده است. این سیستم سه حلقه‌ای، مبتنی بر هوش مصنوعی و خودآموز است. در طول استفاده از آن، هیچ خرابی جدی وجود نداشته، فقط حلقه سوم باز شد و همه‌چیز در آن متوقف شد – در اسبربانک، راه‌آهن روسیه، وب‌سایت دولت، کمیته بازرسی. اکنون روسکوم نادزور پیشنهاد کرده این سیستم  در ساختارهای مالی، صنعتی و خصوصی نیز مورداستفاده قرار گیرد. 

وخوف در مورد اینکه چگونه سیستم حفاظت در برابر حملات دیداس کار خواهد کرد اعلام نمود برای مصرف‌کنندگان و بازرگانانی که از خدمات بانکداری الکترونیک، کسب‌وکار، پلتفرم‌های آنلاین استفاده می‌کنند، تنها مزیت خواهد بود. نحوه کار سیستم بدین‌صورت است که در ابتدا به‌صورت خودکار یک حمله دیداس را بدون اجازه اپراتور و سیستم‌های بانکی دفع می‌نماید و سپس به کاربران هشدارمی دهد و به سرویس‌های امنیتی ساختارهای خاصی که موردحمله قرارگرفته‌اند، دستورالعمل‌های لازم و توصیه‌های روش‌شناختی را ارائه می‌کند. 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.