about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

معاون سازمان روسکام نادزور در مورد فیلترینگ کامل توییتر اظهاراتی مطرح کرد. 

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ معاون سازمان روسکام نادزور اعلام کرد چنانچه لازم باشد از قابلیت‌های فنی لازم جهت فیلترینگ و محدودیت کامل دسترسی به سرویس میکروبلاگ توییتر برخوردار هستند. 

وادیم سوبوتین، در گفتگو با خبرنگاران در این خصوص اظهار داشت:

چنانچه سایر پلتفرم‌ها نیز قوانین روسیه را نقض کنند و الزامات روسکام نادزور را اجرا نکنند، ما نیز به روش فنی عمل خواهیم کرد. ما چنین اقداماتی را از سوی روسکام نادزور رد نمی‌کنیم. این سازمان هنوز هیچ‌گونه واکنشی نسبت به‌احتمال فیلترینگ سرویس از سوی توییتر دریافت نکرده است.

وادیم سوبوتین، نائب رئیس روسکام نادزور در مورد احتمال فیلترینگ شبکه اجتماعی توییتر در صورت عدم حذف محتوای ممنوعه در روسیه می‌گوید:

ما یک ماه در نظر گرفته‌ایم و واکنش شرکت توییتر را در مورد مسئله حذف اطلاعات ممنوعه دنبال می‌کنیم. پس‌ازاین، بسته به اقدام مدیریت شبکه اجتماعی، راه‌حل‌های موردنظر اتخاذ خواهند شد. چنانچه توییتر الزامات روسکام نادزور و قوانین فدراسیون روسیه را اجرا نکند، مسئله فیلترینگ کامل این سرویس در روسیه بررسی خواهد شد.

به گفته سوبوتین، چنانچه شرکت تمام الزامات روسیه را اجرا کند، محدودیت‌های مربوط به آن برداشته خواهند شد. 

اظهارات این مقام دولتی در حالی مطرح می‌شود که سازمان روسکام نادزور به‌تازگی اقدام به کاهش سرعت عملکرد شبکه‌ اجتماعی توییتر در 100 درصد از دستگاه‌های همراه و 50 درصد از دستگاه‌های ثابت کرده است.

بنابه اظهارات سوبوتین، اختلالات در عملکرد برخی از منابع اینترنتی پس از کند شدن سرعت توییتر به اقدامات روسکام نادزور ارتباطی ندارد. واحدهای این سازمان بسیار دقیق و بدون اشتباه عمل می‌کنند. اختلالاتی که تقریباً همزمان با آغاز به‌کارگیری کنترل متمرکز رخ داد، ارتباطی به اقدامات روسکام نادزور ندارد. این اختلالات در شبکه یکی از ارائه‌دهندگان روس رخ داده و برخی از متخصصین نیز علت اختلالات را آتش‌سوزی یکی از دیتاسنترهای استراسبورگ می‌دانند. 

منبع:

تازه ترین ها
تدابیر
1405/07/11 - 17:57- هوش مصنوعي

تدابیر حفاظتی کالیفرنیا برای استفاده از هوش مصنوعی

کالیفرنیا قانون جدیدی را برای تنظیم استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های خودکار در محیط کار تصویب کرد.

شکایت
1405/07/11 - 17:17- آمریکا

شکایت بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز

بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز شکایت کرد.

برنامه
1405/07/11 - 16:22- آمریکا

برنامه کاری شورای امنیت سازمان ملل در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت

شورای امنیت سازمان ملل برنامه کاری موقت خود را در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت برای ماه اکتبر ۲۰۲۶ منتشر کرد.