about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

معاون وزیر امور خارجه روسیه تدوین قوانین بین‌المللی فضای سایبری را محتمل دانست. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ معاون وزیر امور خارجه روسیه در گفتگو با خبرگزارش تاس در مورد تدوین مجموعه قوانین بین‌المللی رفتار در فضای سایبری اعلام کرد روسیه همچنان از منافع ملی و شکل‌گیری سیستم جهانی امنیت اطلاعات حمایت می‌کند. تدوین قوانین رفتار مسئولانه کشورها در فضای سایبری و اجتناب از بروز درگیری‌ها در آن از مهم‌ترین اولویت‌های این کشور به‌حساب می‌آید. 

آلِک سیرامولاتاف اظهار داشت در شرایط پیچیده کنونی کشورهای زیادی از ابتکار عمل‌های روسیه و رویکردهای امنیت اطلاعات بین‌الملل حمایت می‌کنند. تصویب پیش‌نویس قطعنامه «دستاوردهای حوزه اطلاعات و مخابرات در امنیت بین‌الملل» روسیه در 75 امین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد مؤید این مسئله است. با حمایت اکثر کشورها در سیستم سازمان ملل متحد مجدداً یک مکانیسم مذاکره در حوزه مسائل امنیت اطلاعات بین‌الملل که برای همه کشورها واقعاً دموکراتیک، فراگیر و قابل‌دسترس خواهد بود به‌عنوان یک کارگروه آزاد جدید به مدت 5 سال ایجاد خواهد شد.  

در قالب فعالیت‌های این کارگروه جدید امکان ایجاد زیرگروه‌های تخصصی در مورد جنبه‌های مختلف اختیارات و تعهدات آن فراهم‌شده که این امکان را خواهد داد جامعه علمی، سازمان‌های غیردولتی و بخش خصوصی را به‌عنوان بازیگران با حقوق مساوی فضای دیجیتال به سمت مذاکرات جلب کرده و به‌طورکلی روند اعتمادسازی و تدوین قواعد بازی در آن را آغاز کرد. 

این مقام دولتی بیان داشت متأسفانه به علت فقدان همین اعتماد میان کشورها و تمایل مصرانه برخی از آن‌ها به استفاده از برتری‌های تکنولوژیک خود جهت تسلط بر فضای دیجیتال فعلا نمی‌توان انتظار حل زودهنگام مسئله مربوط به تصویب مجموعه قوانین بین‌المللی رفتار در حوزه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات خصوصاً در سطح تعهدات حقوقی داشت. بااین‌وجود، در سال 2018 بر اساس ابتکار عمل روسیه مجمع عمومی سازمان ملل مجموعه اولیه قوانین، هنجارها و اصول رفتار مسئولانه در فضای سایبری را تصویب کرده است. ضمن اینکه لازم است توسعه هرگونه توافق‌نامه‌های جهانی و هماهنگی روش‌های حل‌وفصل مشکلات حوزه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات همچنان حق ویژه کشورهایی باشد که از حاکمیت انحصاری در این زمینه برخوردار هستند. 

بنا به اظهارات سیرامولاتاف، روسیه همواره از بین‌المللی شدن مدیریت اینترنت و همچنین افزایش نقش دولت‌ها در این روند حمایت می‌کند. مدل کنونی کنترل اینترنت که در آن نقش کشورهایی که ضامن حقوق و آزادی‌های شهروندان خود هستند و نقش عمده‌ای در مسائل اقتصادی، امنیت و ثبات زیرساخت‌های حساس اطلاعاتی اینترنت ایفا می‌کنند، نادیده گرفته شده، مدت‌هاست بی‌اثر بودن خود را نشان داده و امنیت کاربران شبکه جهانی وب را تضمین نمی‌کند، لذا نیاز به اصلاح اساسی دارد.

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .