about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سرگئی لاوروف در گفتگو با مقامات وزارت خارجه بلاروس بروز بی‌نظمی سایبری را محتمل دانست.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزیر امور خارجه روسیه در جلسه‌ای که بین مقامات وزارت خارجه روسیه و بلاروس برگزار شد اعلام کرد این ریسک وجود دارد دنیا بدون توافقات جامع در حوزه امنیت اطلاعات غرق در بی‌نظمی و آشوب سایبری شود که می‌تواند پیامدهای فاجعه باری به دنبال داشته باشد.  

به گفته لاوروف در جنگ سایبری و با پشتیبانی‌هایی که از خارج می‌شود، فعالیت‌های غیرقانونی و مخرب افزایش می‌یابد و فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات با اهداف مجرمانه مورداستفاده قرار می‌گیرند. در چنین شرایطی باید از رویکردهای مشترک خود در این زمینه حمایت کرد. 

به گفته وی، خسارتی که حملات سایبری در سال 2019 به اقتصاد دنیا وارد کرده است 2.5 تریلیون دلار برآورد شده و تا سال 2022 ممکن است به 8 تریلیون دلار برسد. براین اساس، در صورت فقدان مقررات بین‌المللی رفتار در فضای سایبری، توسعه پایدار اقتصادی اجتماعی، علمی و فنی همه کشورها آسیب‌پذیر خواهد بود.

این احتمال وجود دارد که بشر به یک رویارویی تمام‌عیار در فضای سایبری کشیده شود، رویاروریی‌ای که نگه‌داشتن آن در چارچوب محلی به دلیل ماهیت فرامرزی ابزارهای ارتباطی مدرن و وابستگی متقابل اقتصادهای ملی امکان‌پذیر نخواهد بود.

وزیر امور خارجه روسیه معتقد است امروزه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات اغلب با اهداف مداخله در امور داخلی کشورهای مستقل مورداستفاده قرار می‌گیرند. 

به باور وی، مدت‌هاست زمان آن فرارسیده که جامعه جهانی در مورد اینکه چگونه متمدنانه و بدون وارد آمدن خسارت به حقوق و آزادی بشر از فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات استفاده کرده و فعالیت کشورها را در این حوزه تنظیم کند، راهکارها و نتایج قابل توجهی ارائه دهد. 

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .