about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ماریا زاخارووا درباره آمریکا و هکرهای اوکراین اظهارنظر کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نماینده رسمی وزارت خارجه روسیه ماریا زاخارووا در کانال تلگرام خود اعلام کرد واشنگتن از فعالیت‌های هکرهای اوکراینی مطلع است، اما فقط تهدیدات سایبری شهروندان روسیه را گزارش می‌دهد.

زاخارووا اعلام کرد:

اما اظهارات شرکای غربی درباره «هکرهای اوکراین» و حملات آن‌ها کجاست؟ کجاست تهدیدات تحریم به این علت که کی‌یف سال‌هاست با جرائم آی‌تی‌ای که از قلمرو ملی و با همدستی سرویس‌های اطلاعاتی ملی انجام می‌شوند، مقابله نکرده است؟ کجاست ... بیانیه‌های کاخ سفید و وزارت خارجه، کجاست سرمقاله‌های روزنامه‌های آمریکایی با سؤال: شاید هکرها فقط روس نباشند؟ 

نماینده رسمی وزارت خارجه روسیه اظهار کرد قربانیان دست‌کم یک گروه سایبری باج افزاری اوکراین حدود 2 هزار نفر در 71 کشور جهان ازجمله ایالات‌متحده هستند و مجموع خسارت ناشی از اقدامات آن‌ها بالغ‌بر 120 میلیون دلار است. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.