about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رئیس سرویس جاسوسی انگلیس معتقد است این سرویس برای بقا باید ضمن به‌کارگیری فناوری‌های نوین با شرکت‌های فناوری همکاری کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس MI6 در اولین سخنرانی عمومی خود از زمان به عهده گرفتن این نقش در اکتبر 2020 گفت، جاسوسان انگلستان باید برخی از محرمانگی‌های ریشه‌دار خود را کنار بگذارند و از شرکت‌های فناوری برای مبارزه با تهدیدات روزافزون سایبری کمک بگیرند.

ریچارد مور (Richard Moore) رئیس MI6 می‌گوید در دنیایی که تغییرات فنّاوری بی‌ثبات کننده شده است، این سرویس برای بقا و انجام مؤثرتر مأموریت‌های مخفی خود، باید رویکرد بازتری داشته باشد.

هوش مصنوعی (AI)، محاسبات کوانتومی و فناوری دیجیتال با هم ترکیب شده‌اند تا روش جمع‌آوری اطلاعات انسانی توسط جاسوس‌ها را کاملاً تغییر دهند و MI6 را با چالش‌های بزرگی در عصر دیجیتال روبرو کرده‌اند.

برای مثال فناوری‌های داده بیومتریک و تشخیص چهره کار را برای افسران اطلاعاتی ما سخت‌تر کرده‌اند و افسران ما با وجود چنین فناوری‌هایی به‌سختی می‌توانند در کشورهای متخاصم بدون شناسایی شدن و لو رفتن به کار خود ادامه دهند.

در ماه سپتامبر فاش شد که در داخل ستاد MI6 در قسمت Vauxhall Cross یک بخش Q واقعی وجود دارد که برای جاسوسان انگلیسی جدیدترین ابزارها را فراهم می‌کند تا آن‌ها را ایمن و مخفی نگه دارد.

ریچارد مور در سخنرانی روز سه‌شنبه خود در موسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک لندن (IISS) اعتراف کرد تسلط بر هوش انسانی در این عصر فناوری‌های پرشتاب، کاری نیست که سازمان او به‌تنهایی بتواند آن را انجام دهد. وی گفت:

سازمان ما باید بازتر باشد و برای دست‌یابی به فناوری‌های جدید با بخش خصوصی همکاری کند. پیشرفت در مهندسی کوانتومی و زیست‌شناسی مهندسی تمام صنایع را تغییر خواهد داد. سازمان ما دنیا را آن‌طور که هست می‌پذیرد، نه آن‌طور که ما دوست داریم باشد.

وی می‌گوید MI6 بر تأثیر این پیشرفت‌های فنی متمرکزشده و مدعی است چین، روسیه، ایران و تروریسم بین‌المللی چهار تهدید عمده علیه امنیت ملی انگلستان و دنیای اطلاعاتی غرب هستند. دشمنان ما برای تسلط در حوزه هوش مصنوعی، محاسبات کوانتومی و زیست‌شناسی مصنوعی برنامه داشته و هزینه صرف می‌کنند چون می‌دانند این علوم اهرمی در دست آن‌ها خواهد بود.

وی به نمونه‌هایی از نوآوری‌های سازمان خود در طول زمان اشاره کرد و گفت، برای مثال شیمی ما را قادر به تولید فن‌آوری‌های نوشتن مخفی برای فناوری‌های گفتاری بی‌سیم و امنی که در طول جنگ جهانی دوم توسعه داده بودیم کرد.

او می‌گوید امروز MI6 یکی از اعضای مؤسس فرماندهی سایبری یکپارچه انگلستان است که با تهدیدات دولتی، تروریست‌ها و جنایتکاران مقابله می‌کند و از عملیات‌های نظامی پشتیبانی می‌کند.

شاید بتوان این سخنرانی را به‌عنوان یک اعتراف دیرهنگام دانست که اگر دقت نشود، MI6 با این سرعت سرسام‌آور پیشرفت‌های فناوری دیجیتال از بین خواهد رفت.

رئیس MI6 گفت:

ما نمی‌توانیم امیدوار باشیم که صنعت فناوری جهانی را کپی و تکثیرکنیم، بنابراین باید از آن بهره ببریم. ما از طریق صندوق سرمایه‌گذاری استراتژیک امنیت ملی، مشکلات مأموریتی خود را با افراد دارای استعداد در سازمان‌هایی که به‌طورمعمول در حوزه امنیت ملی کار نمی‌کنند، مطرح خواهیم کرد.

اما چنین تغییر مهمی در نحوه عملکرد MI6 از دید دشمنان انگلیس دور نخواهد ماند. شراکت با دیگران خارج از دنیای بسته جاسوسان که شعار مادام‌العمر آن‌ها مخفی‌کاری بوده است، خطر ذاتی درز اطلاعات یا بدتر از آن را به همراه دارد، هرچند که افراد به‌طور کامل بررسی شوند.

این سازمان جاسوسی ممکن است چاره‌ای جز پیمودن این مسیر نداشته باشد؛ اما همچنان یک حرکت جسورانه است که می‌تواند فرصت‌های جالبی را برای دشمنان انگلیس ایجاد کند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.