about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رئیس پارلمان روسیه بر لزوم کنترل و تنظیم اینترنت تأکید کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس پارلمان روسیه اعلام کرد سازمان‌های بین‌المللی خصوصا سازمان‌های بین پارلمانی می‌بایست مسئله کنترل و تنظیم اینترنت را مورد توجه قرار دهند و فدراسیون روسیه در نظر  دارد این موضوع را در مجامع پارلمانی سازمان پیمان امنیت جمعی و مجمع پارلمانی شورای اروپا مطرح کند.

ویچیسلاف والودین، رئیس پارلمان روسیه در کانال تلگرامی خود نوشت 30 سال پیش، در 17 می 1991، استاندارد شبکه جهانی وب - www به طور رسمی تأیید شد. در سال 2001 در روسیه تنها 3.6% از مردم از اینترنت استفاده می‌کردند، اما در سال 2021 حدود 85% از شهروندان از اینترنت استفاده می‌کنند و شمار کاربران 23 برابر شده است.

والودین معتقد است:

اقداماتی که امکان نزدیک شدن به حل مشکلات ناشی از توسعه اینترنت را فراهم می‌سازند باید با مقیاس و قدرت نفوذ آن مطابقت داشته باشند. آن‌ها را باید به‌اتفاق هم، در سطح میان دولتی تدوین کرد. درست این بود که سازمان‌های بین‌المللی، پیش از همه، شاید سازمان‌های بین پارلمانی، این موضوع را در کانون توجه قرار می‌دادند. از جانب خود، سعی خواهیم کرد این موضوع را به اجلاس مجمع پارلمانی سازمان پیمان امنیت جمعی برسانیم، پیشنهاد خواهیم کرد که این مسئله در مجمع پارلمانی شورای اروپا موردبررسی قرار گیرد، ما آن را در چارچوب دیدارهای بین‌المللی مطرح خواهیم کرد.

به باور این مقام دولتی، هنگامی‌که فن‌آوری‌های جدید ایجاد شدند و اساس و پایه اینترنت مدرن شدند کمتر کسی تصور می‌کرد که از اینترنت برای فروش مواد مخدر، انتشار پورنوگرافی، محتوای افراط‌گرایانه و تروریستی و به‌عنوان ابزاری برای فشار سیاسی استفاده شود. در چنین شرایطی خودتنظیمی یک روش عملیاتی و مؤثر برای اجتناب از تنظیم قانونی است. بااین‌حال، در جامعه اطلاعاتی، پیدایش تهدیدات از تدابیر حفاظتی اتخاذ شده در برابر آن‌ها پیشی گرفته است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.