about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رئیس‌جمهور استونی در مجمع صلح پاریس خاطرنشان کرد نباید فضای سایبری غرب به یک فضای وحشی تبدیل شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آلار کاریس (Alar Karis)، رئیس‌جمهور استونی، روز جمعه در یک میزگرد در مورد قوانین اینترنت در مجمع صلح پاریس شرکت کرد و خاطرنشان کرد که کشورها باید اطمینان حاصل کنند که فضای سایبری غرب به یک فضای وحشی تبدیل نشود که در آن فعالیت‌های مخرب مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

وی گفت:

حتی گروه کوچکی از مجرمان می‌توانند حملات گسترده‌ای را در فضای سایبری انجام دهند. استونی به‌شدت امکانات دولت دیجیتال را توسعه داده؛ اما پیشرفت سریع هکرها ما را به توجه بیشتر به امنیت سایبری و آموزش سوق داده است.

رئیس‌جمهور استونی تأکید کرد:

قوانین بین‌المللی موجود در فضای سایبری اعمال می‌شود و نیازی به ایجاد هنجارهای جدید نیست. شرکت‌کنندگان در این بحث دریافتند که کشورها مسئول اجرای قوانین موجود هستند و باید افرادی که قوانین را رعایت نمی‌کنند را شناسایی کرده و در صورت لزوم آن‌ها را تحت پیگرد قانونی قرار دهند. توجه بیشتر کشورها به امنیت سایبری که مستلزم هماهنگی و برنامه‌ریزی بسیار خوب در سطح ملی است، مهم تلقی شد. همچنین خاطرنشان شد که همکاری خوب بین‌المللی در دستگیری مجرمان سایبری بسیار مهم است.

استونی میزبان اولین نشست جهانی در مورد امنیت سایبری در شورای امنیت سازمان ملل بوده تا آگاهی همگان را نسبت به تهدیدات امنیتی جدید افزایش دهد.

از دیگر افراد شرکت‌کننده در این نشست می‌توان به معاون و رئیس مایکروسافت، برهان غفور سفیر و رئیس کارگروه باز امنیت سایبری سازمان ملل متحد و معاون مشاور امنیت ملی آمریکا در امور سایبری و فناوری‌های نوظهور آنه نئوبرگر اشاره کرد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.