اظهارات بایدن در مورد فناوریهای نوظهور و جنگ سایبری در سازمان ملل
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ جو بایدن در بخشهایی از سخنرانی 30 دقیقهای خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، خواستار مشارکت متحدان برای مقابله با چالشهای ناشی از فناوریهای نوظهور و تحولات جنگ سایبری در عصر "دیپلماسی بیرحمانه" شد.
بایدن لحظه کنونی را نقطه عطفی خواند و چندین چالش را که نیازمند واکنش یکپارچه هستند ذکر کرد. پایان همهگیری کرونا، رسیدگی به بحران آبوهوا، مدیریت تغییرات در پویایی قدرت جهانی، شکلدهی نقش جهان در مسائل حیاتی مانند تجارت، سایبر و فناوریهای نوظهور و نهایتاً مواجهه با تهدید تروریسم در شرایط کنونی، چالشهای ذکرشده توسط بایدن بودند.
وی گفت:
ما درحالیکه با این بحرانها مقابله میکنیم، با دوره جدیدی روبرو هستیم، عصری از فناوریها و امکانات جدید که میتوانند هر جنبهای از وجود انسان را آزاد کرده و به آن شکل جدیدی دهند. این موضوع به همه ما بستگی دارد که تعیین کنیم آیا این فناوریها نیرویی برای توانمندسازی انسانها هستند یا برای سرکوب بیشتر.
بایدن مدعی شد:
دولت فدرال در حال تقویت زیرساختهای حیاتی در برابر حملات سایبری است، شبکههای باج افزاری را مختل میکند و برای ایجاد قوانین روشن برای همه کشورها در ارتباط با فضای سایبری تلاش میکند.
او این حق را برای آمریکا محفوظ میداند که در برابر حملات سایبری که مردم، متحدان و منافع آمریکا را تهدید میکنند پاسخ قاطعی از خود نشان دهد.
رئیسجمهور آمریکا همچنین برنامههای خود برای افزایش بودجه تحقیق و توسعه در فناوریهای نوظهور را مطرح کرد. در بودجه مالی 2022 وی افزایش 9 درصدی هزینههای تحقیق و توسعه غیر دفاعی و بیش از 171 میلیارد دلار در کل هزینههای تحقیق و توسعه درخواست کرده است. وی تصریح کرد علاقهمند است در سطح جهانی با متحدان دموکرات و نه با کشورهایی که برخلاف منافع آمریکا کار میکنند به بررسی چالشهای فناوری بپردازد.
بایدن در ادامه ادعاهای خود چنین گفت:
با پیشرفت فناوریهای جدید، ما با شرکای دموکرات خود همکاری خواهیم کرد تا از پیشرفتهای جدید در زمینههای بیوتکنولوژی گرفته تا محاسبات کوانتومی، 5G، هوش مصنوعی و سایر موارد برای حل مشکلات استفاده کنیم.
جو بایدن در انتها خاطر نشان کرد:
آمریکا قصد دارد سرمایهگذاری گستردهای در تحقیق و توسعه با کشورهای مختلف در تمام مراحل توسعه اقتصادی برای توسعه ابزارها و فناوریهای جدید برای مقابله با چالشهای ربع دوم قرن 21 و پسازآن انجام دهد.