about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت ارتباطات و انفورماتیک اندونزی نسبت به نظارت مستمر سایبری بر محتوای مستهجن فضای دیجیتال اطمینان داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ وزارت ارتباطات و انفورماتیک اندونزی تضمین داد که نظارت سایبری برای حذف محتوای مستهجن توزیع شده در فضای دیجیتال ادامه خواهد داشت.

جانی جی پلات (Johnny G. Plate)، وزیر ارتباطات و انفورماتیک اندونزی اعلام کرد که گشت سایبری روزانه بدون تأخیر انجام می‌شود تا از فضای دیجیتال سالم و ایمن برای همگان اطمینان حاصل شود.

وی تصریح کرد :

«این (گشت سایبری) بدون توقف شامل نظارت بر محتوای بزرگسالان، به ویژه پورنوگرافی کودکان است زیرا پورنوگرافی کودکان در همه کشورها ممنوع است. در یک هفته گذشته، ما هزاران حساب کاربری را به همین دلیل حذف کردیم.»

علاوه بر هزاران حساب کاربری، بیش از یک میلیون قطعه محتوای مستهجن، که در فضای مجازی قابل دسترسی بود، در مدت یک هفته در اندونزی حذف شد.

پلات تأکید کرد که این وزارتخانه به تنهایی در مدیریت محتوای مستهجن عمل نمی‌کند، بلکه با سایر طرف‌ها مانند پلتفرم‌های موتورهای جستجو و اپراتورهای تلفن همراه نیز همکاری خواهد داشت.

به گفته این مقام اندونزیایی، وزیر ارتباطات و انفورماتیک همچنین برای پیگیری مشکل پورنوگرافی موجود در فضای دیجیتال با پلیس همکاری می‌کند. ان وزارتخانه در رسیدگی به این مشکل، همیشه با دیگران هماهنگ است تا دسترسی به فضای دیجیتال اندونزی را حذف کند.

این در حالی است که اجرای قانون زیر نظر پلیس انجام می‌شود.

علاوه بر این، مواقعی وجود دارد که کاربران اینترنت در اندونزی از شبکه خصوصی مجازی (VPN) برای حفظ حریم خصوصی استفاده می‌کنند.

با این حال پلات از مردم خواست در استفاده از این شبکه عاقلانه عمل کنند و به دیگران آسیب نرسانند.

او تأیید کرد که استفاده از وی‌پی‌ان مستلزم اخلاق شخصی قوی و انعطاف‌پذیری اخلاقی است، زیرا خارج از اختیارات سازمان دهندگان سیستم الکترونیکی است.

وزیر ارتباطات و انفورماتیک اندونزی اظهار داشت :

«به محض استفاده از وی‌پی‌ان، ما وارد یک فضای خصوصی می‌شویم و نمی‌توانیم محتوای منفی را در آن پخش کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.