about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اطلاعیه کافه بازار درباره گزارش مرکز ماهر

کافه بازار، بزرگترین مارکت اندروید ایرانی می‌گوید پیش از انتشار عمومی گزارش آن را دریافت نکرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در حالی که طی روزهای اخیر انتشار گزارش مرکز ماهر درباره وجود اپلیکیشن‌های اینستاگرامی سارق اطلاعات روی مارکت های ایرانی بالا گرفته کافه بازار می‌گوید گزارش جدید مرکز ماهر قبل از انتشار به دست آنها نرسیده بود.

کافه بازار همچنین می‌گوید در همکاری نزدیک با مرکز ماهر در گزارش قبلی بخشی از اپلیکیشن‌های سارق را حذف کرده بود.
مرکز ماهر دو روز قبل طی گزارش مفصلی اعلام کرد که حدود نیمی از اپلیکیشن‌های اینستاگرامی موجود روی مارکت‌های اندرویدی ایرانی یا خارجی اطلاعات کاربران و پسوردهایشان را به سرقت می‌برند.
کافه بازار در تماس با آی تی ایران اعلام کرد :

« کافه‌بازار در تعامل مستمر با مرکز ماهر است و پس از بررسی گزارش مهرماه ۹۷ این مرکز، با تمام برنامه‌های ذکرشده در گزارش برخورد کرد. برخی از این برنامه‌ها پس از اصلاح مشکلات ذکرشده در گزارش و ارائه آپدیت همراه با توضیح شفاف در خصوص عملکرد خود، دوباره در بازار منتشر شدند و سایر برنامه‌ها اجازه انتشار مجدد پیدا نکردند. کافه‌بازار اکنون در حال بررسی گزارش منتشرشده در تاریخ ۳ دی مرکز ماهر است و با هر گونه تخلف توسعه‌دهندگان ذکرشده در گزارش نیز برخورد می‌کند.»

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.