about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اطلاعات لپ‌تاپ به سرقت رفته، چه بوده

 

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ در حالی لپ‌تاپ حاوی اطلاعات سری آمریکا از مقامات امنیتی به سرقت رفت که گفته می‌شود اطلاعات مهمی درباره ترامپ و هیلاری کلینتون روی آن بوده است.

سارق توانست در منطقه Bath Beach بروکلین، کنار خانه مأمور امنیتی، لپ‌تاپ را به سرقت ببرد. دوربین‌های تلویزیونی مردی سفید در لباس تیره را ضبط کرده‌اند که از درب عقب شورولت مالیبو خارج می‌شود بدون اینکه به ماشین آسیب بزند.
گفته می‌شود اطلاعاتی درباره برج ترامپ و نقشه‌های ساختمان (پروتکل تخلیه)، در کنار اطلاعات مهم دیگری درباره پاپ فرانسیس و هیلاری کلینتون داخل لپ‌تاپ بوده است.
پلیس نیویورک دست به جستجوی وسیع برای یافتن سارق زده اما خبری از سارق و لپ‌تاپ نشده است. مقامات امنیتی در اطلاعیه‌ای رسمی تأیید کردند دزد به یکی از کارمندان آن‌ها در محله بروکلین زده است!
سی بی اس در گزارشی اعلام کرد ممکن است دست‌یابی به اطلاعات داخل لپ‌تاپ، امنیت ملی آمریکا را به خطر بیندازد.
نکته حائز اهمیت این است که گفته می‌شود علاوه بر لپ‌تاپ، اسناد دیگری از داخل ماشین نیز سرقت شده است. گفته می‌شود مقامات امنیتی قادر نیستند دیتای داخل لپ‌تاپ را از راه دور نابود کنند، هرچند از سیستم رمزگذاری شده چندلایه برای حفظ دیتای لپ‌تاپ استفاده‌شده است اما به‌هرحال عدم توانایی در تخریب از راه دور دیتا برای مقامات امنیتی یک ضعف بزرگ محسوب می‌شود.
 این سرقت یک آبروریزی تمام‌عیار برای سرویس اطلاعاتی امریکا محسوب می‌شود. هفته گذشته مردی با عبور از فنس های کاخ سفید وارد محوطه اصلی شد و به مدت 16 دقیقه توانست به گشت‌وگذار بپردازد. همچنین چند مأمور به دلیل گرفتن عکس با نوه پسری در حال خواب ترامپ مورد بازجویی قرارگرفته‌اند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.