about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اصطلاح پلتفرم پردازنده روی محصول اسنپ دراگون

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ کوآلکوم پیش‌تر از واژه اسنپ دراگون Snapdragon و پردازنده  Processor برای توضیح قدرتمند بودن تراشه اختصاصی خود روی موبایل استفاده کرده اما می‌گوید واژه «پردازنده» برای اسنپ دراگون آن را در حد یک «سی پی یو» نگه می‌دارد درحالی‌که فناوری‌های بکار رفته در این تراشه بیشتر از «سی پی یو» است. کوآلکوم برای توضیح بیشتر به واژه‌های فناوری technology در کنار سخت‌افزار Hardware و نرم‌افزار Software و سرویس‌هایی که داخل تراشه خود قرار داده اشاره‌کرده است که کلمه «پردازنده» آن را در برنمی‌گیرد.

به همین دلایل کوالکوم می‌گوید نمی‌تواند برای محصول «اسنپ دراگون» معادل‌سازی با «پردازنده» کند و از واژه پلتفرم Platform برای توضیح واژه اسنپ دراگون استفاده خواهد کرد.
درواقع محصول «اسنپ دراگون» در دل خود سی پی یو، جی پی یو/گرافیک و DSP و یک مودم را جای‌داده است و پلتفرم موبایلِ اسنپ دراگون، فناوری‌هایی مانند کپچر کردن سیگنال، مرور وب و انجام تماس تلفنی را همراه با شارژ سریع Qiuck Charge، اسکنر اثرانگشت، سیستم صوتی DAC، وای فای و کنترلر تاچ؛ داخل خود جمع کرده است و به همین دلایل نزدیک‌ترین واژه به آن، پلتفرم Platform است نه پردازنده Processor که کاربر روی موبایل آن‌ها را تجربه می‌کند.

 

تازه ترین ها
نفوذ
1405/06/31 - 11:27- هوش مصنوعي

نفوذ جمینای به سامانه‌های سه شرکت

گوگل تأیید کرده است که مدل هوش مصنوعی جمینای در جریان یک آزمون امنیت سایبری در ماه مه، بدون مجوز به سامانه‌های رایانه‌ای متعلق به سه شرکت واقعی دسترسی پیدا کرده است.

رشد
1405/06/31 - 11:04- هوش مصنوعي

رشد امنیت هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی با داشتن نزدیک به ۱۰۰ شرکت، پس از ایالات متحده در صدر صنعت امنیت هوش مصنوعی قرار دارد.

درخواست
1405/06/31 - 10:50- آمریکا

درخواست اوپن‌اِی‌آی از ایالات متحده برای تدوین استانداردهای هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌اِی‌آی از ایالات متحده خواست تا در تلاش‌های جهانی برای تدوین استانداردهای فنی، پیش‌گام شود.