about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ اوباما رییس‌جمهور آمریکا روز جمعه برای چندمین بار از شرکت‌های فناوری خواست با پلیس و دستگاه قضایی این کشور برای مقابله با تهدیدات تروریستی همکاری بیشتری داشته باشند.

دولت آمریکا معتقد است شرکت‌های فناوری باید در تولیدات خود اشکالات عمدی ایجاد کنند که نفوذ به آن‌ها و سرقت اطلاعات کاربران را برای کاخ سفید ممکن کند، اما شرکت‌های فناوری این کار را موجب سوءاستفاده هکرها و خرابکاران و زیر سؤال رفتن حیثیت و حسن شهرت خود دانسته و با آن مخالف‌اند.

مهم‌ترین دغدغه نهادهای اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا نفوذ به برنامه‌های رمزگذاری شده تلفن همراه و به‌خصوص برنامه‌های گپ و تبادل داده در شبکه‌های اجتماعی است.

اوباما در این مورد گفته است: ما باید آنچه که از لحاظ فنی قابل انجام است و با قوانین و ارزش‌هایمان تطابق دارد را موردبررسی قرار داده و برخی تهدیدهای بالقوه موجود را با سرعت بیشتری تشخیص دهیم.

وی در واکنش به نگرانی‌های موجود در مورد نقض حریم شخصی کاربران هم گفت: ما باید با مشارکت شرکت‌های پیشرفته فناوری راهی بیابیم تا به شیوه‌ای مناسب کارهای بهتری انجام دهیم تا بتوانیم مظنونین فعالیت‌های تروریستی را ردگیری کنیم؛ اما باید بپذیریم که هیچ دولتی نمی‌تواند از ظرفیت لازم برای خواندن تمامی متون، ایمیل‌ها یا داده‌های شبکه‌های اجتماعی تک تک افراد برخوردار باشد و اگر این اطلاعات به‌طور عمومی ارسال نشده باشند، امکان انجام چنین کاری هم در برخی سطوح وجود ندارد و در اینجا ابهاماتی در مورد ارزش‌های ما مطرح می‌شود.

اوباما همچنین از ضرورت دفاع از آزادی‌های مدنی شهروندان و حفظ حریم شخصی آن‌ها و همین‌طور نظارت بر فعالیت نهادهای اطلاعاتی آمریکا خبر داد؛ ولی افزود باید میان نیاز به حفظ امنیت و خواسته‌های مردم در مورد حفظ حریم شخصی توازن ایجاد شود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد