about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

اصرار آمریکا بر توسعه پهپادها

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ پهپادها یا همان هواپیماهای بدون سرنشین، امروزه جایگاه خاصی در تمامی امور پیدا کرده، به‌نحوی‌که سالانه بخشی از بودجه دفاعی کشورها، به توسعه این بخش اختصاص پیدا می‌کند. حضور این ابزار در بخش‌هایی نظیر شناسایی، حفاظت از محیط‌زیست، امنیتی، مبارزه با تروریست یا امدادرسانی در مناطق صعب‌العبور و حوادث و جنگ‌ها، سبب شده است تا این ابزار، به یکی از محبوب‌ترین فناوری‌های روز جهان تبدیل شود. البته در مواردی نیز، پهپادها به جای اینکه به داد انسان‌ها برسند، بلای جان بشریت شده و روزانه انسان‌های بسیاری را به کام مرگ می‌فرستند.
استفاده ایالات‌متحده، از پهپادها در پاکستان و ظاهراً برای مبارزه با گروه تروریستی القاعده، بیشتر از اینکه به کمک حل بحران بیاید، خود هیزمی بر این آتش شده و به جان پاکستانی‌ها افتاده است.
از طرفی، با وجود خطراتی نظیر حملات سایبری و جنگ‌های الکترونیک به سامانه‌های کنترل کننده این ابزارهای مدرن امروزی، هنوز هم تمرکز بسیاری از ارتش‌های جهان، از جمله ایالات متحده، بر توسعه آنها قرار دارد.
به‌تازگی، اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا در صحبت‌هایی دراین‌باره گفت: «آمریکا به سرمایه‌گذاری در این فناوری انقلابی، ادامه خواهد داد، حتی اگر زمینه‌های تهدید نیز عوض شود.»
البته این تصمیم مقامات آمریکایی، با برخی انتقادات نیز روبرو شده است و عده‌ای معتقدند، ارتش، باید تنها به فکر کسب انحصار در فضا نباشد و باید به زمینه‌های دیگری نیز فکر کند، چرا که دشمنان در حال تغییر رویه و رفتار خود هستند.
موسسه تحقیقاتی هوافضای میشل (Mitchell)، در اظهار نظری دراین‌باره گفت: «نیروی هوایی باید صرفاً از اندیشه انحصار فضا بیرون بیاید. به زمینه‌های رقابتی دیگر نظیر هوا، فضا و فضای سایبری نیز فکر کند.»
عده‌ای نیز معتقدند، ترکیبی از ابزارآلات بدون سرنشین و باسرنشین، برای برتری در تمامی زمینه‌ها مورد نیاز است و صرفاً فکر کردن به یک مسئله، به ضرر ارتش و نیروهای نظامی خواهد بود.
در بخش دیگری از صحبت‌های کارتر در مورد هواپیماهای بدون سرنشین آمده است: «ما اقدام به ساخت میکرو پهپادهایی کرده‌ایم که بسیار سریع هستند و قابلیت ارتجاعی و انعطاف‌پذیری بالایی دارند. آن‌ها می‌توانند در بادهای سهمگین حرکت کنند و به کمک سربازان ما در هرکجای دنیا بیایند.» البته کارتر در صحبت‌های خود، بر توسعه زیردریایی‌های بدون سرنشین نیز تأکید کرده و به سرمایه‌گذاری 600 میلیون دلاری وزارت دفاع در توسعه این ابزارها در پنج سال آینده خبر داده است، سرمایه‌گذاری خاصی که به ادعای منتقدان این طرح آمریکا، کافی نیست.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد