about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

دانلود و نصب برنامه های غیرقابل اعتماد مهمترین عامل مشکل آفرینی برای گوشی های همراه است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ، بسیاری از کاربران گوشی‌های هوشمند از هک‌های مکرر و همچنین حملات سایبری ناشی از لینک‌های مخرب، حفره‌ها یا نفوذ از راه دور رنج می‌برند، اما این کاربران نمی‌دانند که ممکن است عادت خطرناکی که هنگام استفاده از گوشی انجام می‌دهند، دلیل اصلی هک شدن گوشی‌هایشان باشد.

اکثر کاربران گوشی‌های هوشمند نمی‌دانند که دانلود برنامه‌های غیرقابل اعتماد مهمترین عامل هک شدن تلفن آنهاست؛ به گونه‌ای که بسیاری از کاربران برنامه‌های مربوط به تصاویر و همچنین بازی‌ها و سایر برنامه‌ها را بدون حصول اطمینان از سالم بودن آنها، از Google Play و App Store دانلود و نصب می‌کنند.

خطر برنامه‌های مخرب و برنامه‌های شخص ثالث
به گفته کارشناسان متخصص امنیت سایبری، برنامه‌های شخص ثالث که اغلب برنامه‌های غیرقابل اعتماد هستند، دلیل اصلی هک گوشی‌ها به شمار می‌روند، چرا که این برنامه‌ها حاوی لینک‌های مخربی هستند که خود را در پس زمینه گوشی شما نصب می‌کنند و با جاسوسی از کاربران و بدون اینکه متوجه شوند اطلاعات شخصی آن‌ها را سرقت می‌کنند.

این بدافزار می‌تواند دستگاه شما را کنترل کند، به گونه‌ای که ممکن است به هکر‌ها اجازه دسترسی به مخاطبین، رمز عبور و حساب‌های مالی شما را بدهند. برنامه‌های شخص ثالث برنامه‌های نرم‌افزاری هستند که توسط شخصی غیر از سازنده گوشی هوشمند یا دستگاه شما یا سیستم عامل آن ایجاد شده‌اند.

توسعه دهندگان این اپلیکیشن‌ها، برنامه‌هایی را برای مقاصد مختلف ایجاد می‌کنند و می‌توانند گوشی هوشمند یا تبلت شما را با کد‌های مخربی مانند باج افزار  هدف قرار داده و از شما مبالغ زیادی را باج خواهی کنند یا گوشی شما را با تبلیغات مخرب آلوده کنند.

گوگل و اپل هر دو نسبت به دانلود و نصب چنین برنامه‌هایی که در فروشگاه‌های گوگل پلی و اپ استور هستند هشدار می‌دهند.

کارشناسان توصیه می‌کنند که باید تمام برنامه‌های غیرقابل اعتماد گوشی یا دستگاه خود را حذف کنید، بلافاصله یک برنامه آنتی ویروس قابل اعتماد نصب کنید و همیشه داده‌های اپل و گوگل را در این خصوص دنبال کنید.

تازه ترین ها
تعطیلی
1404/09/24 - 14:51- سایرفناوری ها

تعطیلی شبکه‌های تلفن‌های قدیمی در اراضی اشغالی تا سال 2026

رژیم صهیونیستی تا فوریه سال آینده شبکه‌های تلفن قدیمی را از رده خارج خواهد کرد.

راه‌اندازی
1404/09/24 - 14:37- آفریقا

راه‌اندازی چارچوب آموزش امنیت سایبری جهانی در سومالی

سومالی چارچوب آموزش امنیت سایبری معتبر جهانی را با هدف تقویت ظرفیت ملی امنیت سایبری راه‌اندازی کرد.

مدیریت
1404/09/24 - 13:47- هوش مصنوعي

مدیریت مسافران در فرودگاه‌های امارات به کمک هوش مصنوعی

فرودگاه‌های امارات متحده عربی برای مدیریت ترافیک روزافزون مسافران از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.