about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مرجع حفظ حریم خصوصی داده‌های بریتانیا روز جمعه یک اخطار اجرایی علیه شرکت دوربین و رسانه‌های اجتماعی آمریکایی اسنپ صادر کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات خبرگزاری سایبربان، دفتر کمیسر اطلاعات بریتانیا (ICO) که به اجرای مقررات عمومی حفاظت از داده های اتحادیه اروپا (GDPR) نیز کمک می کند، خاطرنشان کرد که خطر حفاظت از داده های اسنپ به ویژه به دلیل نحوه پردازش «هوش مصنوعی من» در داده های کودکان بین 13 تا 17 سال، بسیار مهم است.

"هوش مصنوعی من"، یک ربات چت هوش مصنوعی است که در برنامه اسنپ تعبیه شده است.

این اخطار اولیه به این شرکت هشدار می دهد که دفتر کمیسر اطلاعات چه اقداماتی را بسته به پاسخ آن الزامی خواهد کرد.

بر اساس بیانیه مطبوعاتی مقامات، اگر اخطار اجرایی نهایی تصویب شود، دفتر کمیسر اطلاعات می‌تواند از اسنپ بخواهد پردازش داده‌های متصل به "هوش مصنوعی من" در بریتانیا را متوقف کند.

اگر این اتفاق بیفتد، اسنپ تا زمانی که خطرات آن را به درستی ارزیابی نکند، نمی‌تواند محصول «هوش مصنوعی من» را در اختیار کاربران بریتانیا قرار دهد.

سخنگوی اسنپ از طریق ایمیل گفت:

ما از نزدیک تصمیم موقت دفتر کمیسر اطلاعات را بررسی می کنیم و مانند آنها، ما نیز متعهد به حافظت از حریم خصوصی کاربران خود هستیم.

این سخنگو افزود که "هوش مصنوعی من" قبل از اینکه در دسترس عموم قرار گیرد، یک فرایند بازبینی قوی حقوقی و حریم خصوصی را طی کرده است.

در بیانیه مطبوعاتی دفتر کمیسر اطلاعات آمده است که به مشترکین اسنپ چت پلاس در انگلستان در ماه فوریه، محصول هوش مصنوعی من ارائه شد و ویژگی چت بات آن به عنوان اولین نمونه از هوش مصنوعی مولد تعبیه شده در یک پلتفرم پیام رسانی بزرگ در بریتانیا توصیف شد.

این محصول در ماه آوریل در دسترس کل پایگاه کاربران اسنپ چت قرار گرفت.

این ویژگی به فناوری جی پی تی (GPT) شرکت اوپن ای آی (OpenAI) وابسته است.

اسنپ چت تا ماه می، بیش از 21 میلیون کاربر فعال ماهانه در بریتانیا جمع آوری کرده است.

در این بیانیه اشاره شد که یافته‌ها موقتی هستند و گفته شده است:

در این مرحله نباید نتیجه‌گیری کرد که در واقع، قانون حفاظت از داده‌ها نقض شده است یا در نهایت اخطار اجرایی صادر خواهد شد.

دفتر کمیسر اطلاعات گفت که قبل از صدور اخطار اجرایی نهایی، پاسخ اسنپ را به دقت بررسی خواهد کرد.

جان ادواردز، کمیسر اطلاعات بریتانیا در بیانیه‌ای گفت:

یافته‌های موقت تحقیقات ما حاکی از شکست نگران‌کننده اسنپ در شناسایی و ارزیابی خطرات حریم خصوصی کودکان و سایر کاربران قبل از راه‌اندازی «هوش مصنوعی من» است.

در این بیانیه آمده است که این اطلاعیه اولیه باید به سازمان‌هایی که در حال توسعه یا استفاده از هوش مصنوعی مولد هستند یادآوری کند که باید از همان ابتدا تعهدات حفاظت از داده‌های خود را در نظر بگیرند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد