about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

اسنپدراگون هشت هسته از نوع Kryo

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ حال بر اساس اخبار جدید جزئیات بیشتری از این چیپست در دست است که مهم‌ترین آن را می‌توان ۸ هسته‌ای بودن این پردازنده دانست. در ادامه مطلب با زومیت همراه شوید.

اسنپدراگون ۸۲۰ در اکثر تلفن‌های هوشمند پرچمدار کنونی مورداستفاده قرارگرفته و از همین بابت به موفقیت بسیار خوبی دست‌یافته است. حالا کوالکام در حال آماده‌سازی نسل بعدی این چیپ است که احتمالا اسنپدراگون ۸۳۰ نام دارد.

اما چه انتظاری می‌توان از این چیپست جدید داشت؟ Pan Jiutang تحلیلگری است که پیش‌تر جزئیات زیادی در مورد پردازنده‌های معرفی نشده‌ای نظیر Kirin 960،  Helio X30 و حتی اسنپدراگون ۸۳۰ ارائه کرده است. پس بااین‌وجود می‌توان دریافت که نسل جدید پردازنده‌های کوالکام چگونه خواهد بود.

 Pan Jiutang اعلام کرده که کوالکام از هسته‌های Kryo در پردازنده اسنپدراگون ۸۳۰ استفاده خواهد کرد، اما تعداد هسته‌ها این بار به ۸ عدد افزایش خواهد یافت. نسل کنونی پردازنده‌ یادشده، یعنی اسنپدراگون ۸۲۰ فقط ۴ هسته از این نوع دارد، بنابراین تصور کنید که کارایی مدل جدید با ۸ هسته تا چه حد افزایش می‌یابد. علاوه بر این، انتظار می‌رود اسنپدراگون ۸۳۰ از فناوری بهینه‌‌ پردازش ۱۰ نانومتری بهره بگیرد. در بخش ارتباطی نیز می‌توانیم انتظار داشته باشیم که این پردازنده از شبکه‌های پرسرعت LTE cat.16 پشتیبانی کند.

با توجه به مشخصاتی که در بالا گفتیم، به نظر می‌رسد سال آینده اسنپدراگون ۸۳۰ نقش مهمی در بازار ایفا کند. امیدواریم که این چپست از نظر مصرف انرژی نیز بهینه‌سازی شود و مشکلاتی مانند داغ شدن بیش‌ازحد که در اسنپ‌دراگون ۸۱۰ دیده بودیم، در آن وجود نداشته باشد.

نظر شما در مورد اسنپدراگون ۸۳۰ چیست؟

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.