about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

اسنودن و حفظ حریم شخصی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ ادوارد اسنودن افشاگر قانون‌شکنی‌های آژانس امنیت ملی آمریکا به‌صورت ویدئو کنفرانس در همایشی در مورد امنیت، حریم شخصی و نرم‌افزارهای آزاد در ایالات‌متحده شرکت کرد.

وی از قابلیت این نرم‌افزارها برای افشای برنامه‌های جاسوسی و کنترل دولت آمریکا تقدیر کرد و به خاطر اظهاراتش بارها از سوی حاضران در همایش در دانشگاه ام‌آی‌تی مورد تشویق قرار گرفت.

وی در این مورد تصریح کرد: آنچه در سال 2013 اتفاق افتاد بدون وجود نرم‌افزارهای آزاد مانند تور، تیلز (توزیع بسیار ایمن لینوکس) و سیستم‌عامل دبین ممکن نبود.

وی اظهار داشت که شفافیت و باز بودن نرم‌افزارهای آزاد به حفظ حریم شخصی کاربران در عصر ارتباطات کمک می‌کند و البته این به معنای بد بودن تمامی محصولات تجاری یا شیطانی بودن تمامی شرکت‌ها نیست.

وی تلاش اپل برای ایستادگی در برابر اف‌بی‌آی را نمونه‌ای مثبت در این زمینه دانست.

اسنودن با اشاره به بی‌اعتمادیش به مایکروسافت گفت: من از رایانه‌های مایکروسافت درزمانی که در حال افشاگری بر ضد آژانس امنیت ملی آمریکا بودم استفاده نمی‌کردم،زیرا نمی‌توانستم به آن‌ها اعتماد کنم. علت این نبود که از وجود آسیب‌پذیری عمدی یا چیزی شبیه به آن مطمئن باشم اما نمی‌توانستم از این مسئله مطمئن باشم.

این کارشناس امنیتی افزود که امروزه دیگر اعتماد به شرکت‌های فناوری برای حفاظت از حریم شخصی و داده‌های خصوصی کاربران کافی نیست و بسیاری از این شرکت‌ها ثابت کرده‌اند که داده‌های کاربران را به دلایل مختلف در اختیار دولت‌ها قرار می‌دهند.

اسنودن افزود: ما به‌خصوص در برابر شرکت‌های مخابراتی و اپراتورهای تلفن همراه آسیب‌پذیر هستیم و نمی‌توانیم آن‌ها را کنترل کنیم، لذا باید اتکا به شرکت‌های فناوری برای حفاظت از حریم شخصی متوقف شود.

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.