about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اسناد محرمانه پلیس انگلیس فاش شد

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ روزنامه دیلی میل یکشنبه 19 دسامبر در گزارشی مدعی شد هکرهای روسیه پس از عدم دریافت باج، اطلاعات محرمانه نیروهای پلیس انگلستان را در وب تاریک منتشر کردند.

گروه هکری کلاپ (Clop) با ارسال ایمیل‌های فیشینگ برخی از اسناد یک شرکت فناوری اطلاعات که کنترل رایانه ملی پلیس انگلیس (PNC) در وب تاریک به عهده دارد را منتشر و تهدید به انتشار اسناد بیشتری کرد.

گفته می‌شود این گروه پس از انجام یک حمله فیشینگ در ماه اکتبر علیه شرکت داکول (Dacoll) و دسترسی به رایانه ملی پلیس انگلیس و در پی آن دستیابی به اطلاعات شخصی و سوابق 13 میلیون نفر، از این شرکت باج‌خواهی کرده است.

هنوز مشخص نیست گروه کلاپ چه اطلاعات اضافی و احتمالاً حساس‌تری را در وب تاریک منتشر خواهد کرد؛ اما مجرمان می‌توانند از این اطلاعات سوءاستفاده کنند.

پس‌ازآنکه شرکت داکول از پرداخت باج امتناع کرد، هکرها صدها فایل که شامل تصاویری از رانندگان متخلف بود را در وب تاریک بارگذاری کردند. این شرکت از افشای میزان باج درخواستی خودداری کرد.

فیلیپ اینگرام، کارشناس امنیت ملی و سرهنگ سابق اطلاعات نظامی انگلیس گفت:

این یک نقض بسیار جدی در شرکتی است که به نیروهای پلیس در سراسر انگلیس خدمات ارائه می‌دهد. آسیب ناشی از این حمله غیرقابل درک است زیرا امنیت سایبری که بین چندین سازمان دولتی و خصوصی برای مدیریت داده‌های حساس انتظامی وجود دارد را زیر سؤال می‌برد.

یکی از زیرمجموعه‌های شرکت داکول، شرکت (NDI Technologies) است خدمات مهمی را برای 90 درصد از نیروهای پلیس انگلستان ارائه می‌دهد و به افسران امکان دسترسی از راه دور به رایانه ملی پلیس انگلیس را می‌دهد.

یکی دیگر از شرکت‌های زیرمجموعه داکول، شرکت (NDI Recognition Systems) است که پشتیبانی فناوری اطلاعات را برای سامانه‌های تشخیص خودکار شماره پلاک که توسط پلیس بزرگراه‌های انگلستان استفاده می‌شود، ارائه می‌کند.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.