about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت اسمارت پی (SmartPay)، ارائه دهنده انتقال وجه الکترونیکی در محل فروش، فاش کرده است که برخی از داده های مشتری در یک حمله سایبری به سرقت رفته است. این شرکت اما می گوید که عملیات، به روال سابق خود ادامه دارد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در اطلاعیه ای به بورس اوراق بهادار استرالیا، این شرکت تاکید می کند که هنگام پردازش تراکنش ها، اطلاعات دارنده کارت جمع آوری یا ذخیره نمی شود، اما این شرکت مشخص نمی کند که چه اطلاعاتی به سرقت رفته است.
در بیانیه اسمارت پی آمده است که اولین بار در 10 ژوئن متوجه شده که مورد حمله قرار گرفته است و یک حمله باج‌افزاری، برخی سیستم‌ها در نیوزلند را تحت تأثیر قرار داده است.
این شرکت می گوید که برای مهار این حادثه اقداماتی را شروع کرده و شرکت سایبر سی اکس (Cyber CX) را برای ارائه کمک درگیر کرده است و همچنین می گوید که با مقامات دولتی نیز همکاری می کند.
این شرکت می گوید:

تحقیقات ما از آن زمان تایید می کند که مجرمان اطلاعات مربوط به گروهی از مشتریان در استرالیا و نیوزیلند را از سیستم‌های ما در نیوزلند به سرقت برده‌اند.

این شرکت همچنین می گوید که اولویت اصلی در تحقیقاتش، درک محتوا و میزان سرقت اطلاعات است.
اسمارت پی در انتها نیز می افزاید که مشتریان در این مرحله نیازی به انجام هیچ اقدامی ندارند و در صورت تحت تاثیر قرار گرفتن، با هر مشتری در تماس خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/31 - 12:10- جرم سایبری

هشدار به سرمایه‌گذاران پلتفرم هچ درباره احتمال افشای اطلاعات شخصی

به سرمایه‌گذاران نیوزیلندی که از پلتفرم سرمایه‌گذاری هچ استفاده می‌کنند، هشدار داده شده است که اطلاعات شخصی آنها ممکن است در جریان یک رخداد امنیت سایبری در آمریکا افشا شده باشد.

آزمایش
1405/06/31 - 12:05- آمریکا

آزمایش توان دفاع سایبری آمریکا در یک رزمایش سراسری

آمریکا هفته گذشته توان دفاع سایبری خود را در یک آزمون گسترده سراسری به محک گذاشت.

احتمال
1405/06/31 - 11:58- جنگ سایبری

احتمال حمله سایبری روسیه به ناتو

پتر پاول، رئیس‌جمهور جمهوری چک، روز دوشنبه گفت بعید می‌داند روسیه در آینده نزدیک حمله نظامی مستقیمی علیه یکی از اعضای ناتو انجام دهد.