about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اسرائیل و غنا به‌صورت مشترک به ریاست انجمن علمی، فناوری و نوآوری سازمان ملل منتصب شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شورای اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل متحد (ECOSOC) ریاست انجمن علمی، فناوری و نوآوری شورا را به‌‎صورت مشترک به اسرائیل و غنا واگذار کرد.

هر 2 دولت جلساتی را برای بحث و گفتگو با حضور سخنرانان منتخب برگزار و خود را برای ترویج نوآوری در جهان آماده خواهند کرد. هیچکدام قبلاً ریاست این انجمن را برعهده نداشته و این انتصاب غنا را به اولین کشور آفریقایی عهده‌دار این مسئولیت تبدیل کرده است.

سفرای غنا و اسرائیل در سازمان ملل به‌تازگی در دفتر مرکزی سازمان برای هماهنگی طرح‌های خود در خصوص فعالیت‌های مجمع در سال 2020 از جمله تصمیم‌گیری برای تمرکز بر پیشرفت زنان در حوزه‌های علم و فناوری، استفاده از فن‌آوری‌های کشاورزی و نوآوری‌های زیست محیطی برای سال آینده ملاقات کردند.

این انتصاب مشترک، به رسمیت شناختن همکاری‌های بیشمار اسرائیل و غنا در تحولات اقتصادی، نوآوری مواد غذایی، فناوری‌های کشاورزی و سایر زمینه‌ها با هدف پیشبرد اهداف توسعه سازمان ملل است.

همکاری آکرا و تل‌آویو در زمینه نوآوری و استارت‌آپ‌ها، بخش عمده‌ای از سیاست اسرائیل در غنا است. این همکاری شامل فعالیت‌هایی با هدف ترویج نوآوری در بخش‌های کشاورزی، سلامت و امنیت سایبری خواهد بود.

در ماه‌های آتی، اداره نوآوری رژیم صهیونیستی از همکاری میان استارت‌آپ‌های غنا و اسرائیل حمایت و برای یافتن راه‌حل‌هایی برای موضوعات مرتبط با کشاورزی و بهداشت با این کشور همکاری خواهد کرد.  

در حال حاضر، سفارت اسرائیل در غنا همکاری 3 جانبه‌ای را میان «MASHAV»، آژانس توسعه اسرائیل، «GIZ»، آژانس توسعه آلمان و دولت غنا در زمینه توسعه اکوسیستم نوآوری در غنا آغاز کرده است. اخیراً این سفارت برای یافتن فرصت‌های سرمایه‌گذاری رقابت نوآوری سبز اسرائیلی را با همکاری جنبش گل و باغ غنا برگزار کرد که در آن «Coologi»، استارت‌آپ این کشور برنده یک تور مطالعاتی 3 روزه به اراضی اشغالی شد.

اوایل سال جاری، با همکاری وزارت محیط زیست، علوم، فناوری و نوآوری (MESTI) سفارت اسرائیل 2 کارگاه نوآوری – یکی برای بخش دولتی و دیگری برای اکوسیستم استارت‌آپ – برگزار کرد؛ به منظور تشویق نوآوری در شرکت‌های تجاری، سومین کارگاه برای بخش خصوصی برگزار شد.

اسرائیل، به عنوان یکی از رهبران دنیای نوآوری، تقریباً 6000 استارت‌آپ پیشرو دارد که از حمایت بخش دولتی برخوردار هستند و علاوه بر سرمایه‌گذاری‌های گسترده داخلی، با بیش از 300 شرکت چند ملیتی همکاری راهبردی دارد. امروزه نوآوران اسرائیلی در حال پوشش فنی بخش‌های امنیت سایبری، بهداشت، اتومبیل‌های خودکار، انرژی، یادگیری ماشینی، کشاورزی، هواپیماهای بدون سرنشین، هوافضا و موارد دیگر هستند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.