about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

اسرائیل سایبری همچنان با اختلاف بعد از امریکا

استارتاپ های رژیم صهیونیستی در فهرست 26 مرکز برتر امنیت سایبری در دنیا قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ اسرائیل در دومین تجارت بزرگ سایبری بعد از ایالات متحده مقام دوم را در جهان کسب کرد. انگلستان نیز بعد از رژیم صهیونیستی مقام سوم را به خود اختصاص داد.

گزارش اخیر از سهم 7 درصدی اسرائیل طی سال های 2013 تا 2017 در حوزه معاملات جهانی امنیت سایبری خبر می دهد. ایالات متحده امریکا همچنان با 69 درصد در جایگاه نخست و انگلستان با 6 درصد، در جایگاه سوم قرار گرفت. به علاوه، کشورهای کانادا و چین نیز به ترتیب 3 و 2 درصد از داد و ستد جهانی در حوزه صنایع سایبری را به خود اختصاص دادند.

گزارش یاد شده 29 استارتاپ امنیت سایبری را تحت عنوان «مدافعان سایبر»  انتخاب کرده است. این مراکز به سمت شرکت های به روز فناوری در حال تکامل هستند. از بین شرکت نوپای یاد شده، 6 مرکز در اسرائیل مستقر هستند که (Startup Nation) بعد از امریکا دومین شرکتی است که با تمرکز جدی در حوزه دفاع سایبری فعالیت می کند.

شرکت های اسرائیلی درج شده در فهرست گزارش بالا عبارتند از: بایو کچ (BioCatch)، استارتاپ تحلیل گر پارامترهای رفتاری و فیزیولوژیکی برای کمک به شناسایی و جلوگیری از کلابرداری؛ آکوا سکیوریتی (Aqua Security)، راه انداز تشکیلات اقتصادی برای ایمن سازی محیط های بسته مجازی و رفع خلا میان واحدهای توسعه-عملیات و امنیت فناوری اطلاعات؛ آیرون اسکیلز (IRONSCALES)، خالق فناوری های مقابله با حملات فیشینگ و استارتاپ دی آی دی (D-ID) با ایجاد یک فناوری به شرکت ها در زمینه حراست از هویت کاربران در برابر نوآوری هایی مجهز به شناسایی چهره کمک می کند.

آزمایشگاه مینروا (Minerva Labs) و  استارتاپ سایلس (Cylus) نیز  جز شش شرکت درج شده در فهرست یاد شده هستند. فعالیت مینروا در حوزه تولید محصولات سایبری طراحی شده برای مقابله با بدافزارهای پیشرفته و سایلس حامی شرکت های ریلی در زمینه های شناسایی حملات سایبری در شبکه های عملیاتی (از قبیل سامانه های مخابره ای و قطارها) و جلوگیری از مهاجمان است. 

در گزارش بالا، از 26 شرکت انتخاب شده برای مدافعان سایبری سال 2018، تشریح شده که ستاد اصلی 62 درصد از استارتاپ های نام برده در کالیفرنیا مستقر هستند. دومین میزبان تجمع مدافعان سایبری اسرائیل و کشورهای انگلستان با سه شرکت، سوئد و هلند هرکدام با یک شرکت در جایگاه های بعدی قرار دارند.

مراکز فناوری مذکور در بخش های پیگیری کلاهبرداری، نسل آینده امنیت ابری، امنیت فاکتور انسانی، امنیت تجمع منابع و سازندگان زیرساخت های سامانه های دفاعی مورد ارزیابی قرار گرفتند.
 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.