about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مدیرعامل تیک‌تاک طی 2روز آینده با روسای ارشد اتحادیه اروپا دیدار خواهد کرد تا به نگرانی‌های مختلف آن‌ها در خصوص این شبکه اجتماعی پاسخ دهد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ به نقل از رویترز، به گفته تیک تاک، «شو زی چو» مدیرعامل تیک‌تاک، طی 2 روز آینده در بروکسل با «تیری برتون» رئیس صنعت، «ورا جورووا» رئیس دیجیتال و «دیدیه ریندرز» رئیس ضدانحصار اتحادیه اروپا دیدار خواهد کرد.

بازدید چو، دومین دیدار او از بروکسل، در بحبوحه بررسی دقیق نظارتی بر نقش تیک‌تاک با ادعای گسترش اطلاعات نادرست انجام می شود.

سخنگوی تیک‌تاک گفت که او به این کمیسیونرها در مورد روند امنیت داده تیک‌تاک به نام«Project Clover» که امسال شروع به ذخیره سازی داده های کاربران اروپایی به صورت محلی کرد، توضیحاتی ارائه می دهد. این شرکت اعلام کرده بود برای جلب اطمینان اروپا 1.3 میلیارد دلار برای ساخت 3 مرکز داده جدید (2 مرکز در ایرلند و یکی در دانمارک) هزینه می‌کند که به این معنی است که تا پایان سال 2024، داده‌های کاربران در اتحادیه اروپا ذخیره خواهند شد.

چو همچنین به آنها در مورد انطباق این شرکت با قوانین جدید محتوای آنلاین اتحادیه اروپا که به عنوان قانون خدمات دیجیتال شناخته می شود، توضیح می دهد. این قانون شرکت بزرگ فناوری را ملزم می کند تا برای مقابله با محتوای آنلاین غیرقانونی و مضر در پلتفرم های خود اقدامات بیشتری انجام دهد.

کمیسیون، پارلمان و شورای اتحادیه اروپا همگی استفاده از تیک تاک را در دستگاه‌های رسمی نمایندگان مجلس و کارکنان آن‌ها ممنوع کرده‌اند. چندین کشور داخل بلوک از جمله بلژیک و دانمارک استفاده از آن را ممنوع کرده‌اند. نروژ، که در اتحادیه اروپا نیست، اما عضو منطقه اقتصادی اروپا است، مقامات دولتی و نمایندگان پارلمان  را از داشتن تیک تاک در دستگاه های خود منع کرد.

برتون ماه گذشته به تیک‌تاک تا 25 اکتبر(3 آبان) مهلت داد تا اطلاعاتی در مورد اقدامات واکنش به بحران ارائه دهد. او همچنین به این شرکت دستور داد تا 8 نوامبر (17 آبان) جزئیاتی را در مورد نحوه محافظت از یکپارچگی انتخابات و افراد زیر سن قانونی به صورت آنلاین در پلتفرم خود ارائه دهد.

تیک تاک حدود 150 میلیون کاربر در اروپا دارد که طبق داده‌های خود شرکت، هر روز حدود 90 دقیقه یا بیشتر را در برنامه صرف می‌کنند. در حالی که تیک تاک زمان و تلاش قابل توجهی را صرف ایجاد کارمندان در کشورهای عامل خود برای بومی سازی برنامه کرده اما مدیریت بایت دنس (شرکتی که صاحب تیک تاک است)همچنان در چین باقی مانده است.

«موریتز کورنر» یکی از اعضای آلمانی پارلمان اروپا، گفته بود که: «تیک تاک چندین خطر غیرقابل قبول برای کاربران اروپایی دارد، از جمله دسترسی به داده ها توسط مقامات چینی، سانسور، و ردیابی روزنامه نگاران».

از طرف دیگر این شرکت که بیش از 150 میلیون آمریکایی از آن استفاده می‌کنند، با درخواست‌های فزاینده قانون‌گذاران آمریکایی برای ممنوعیت سراسری به دلیل نگرانی در مورد نفوذ احتمالی دولت چین مواجه شد.

تیک تاک اعلام کرده بود در حال کار بر روی طرحی به نام پروژه تگزاس است که یک نهاد مستقل برای ذخیره داده های کاربران آمریکایی در ایالات متحده بر روی سرورهایی که توسط اراکل شرکت فناوری ایالات متحده اداره می شود ایجاد می کند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.