about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

استقبال ژاپن از رفتار آمریکا با کره شمالی

حملات سایبری به مجموعه سونی خسارات زیادی را به بخش‌های مختلف سونی وارد کرده است. این حملات در پی ساخت یک فیلم کمدی به نام "مصاحبه" توسط شرکت آمریکایی سونی پیکچرز اینترتینمنت (Sony Pictures Entertainment) آغاز شد. سونی پیکچرز هدف اصلی این حملات بود اما تقریباً هر شرکت یا موجودیت تجاری که نامی از سونی در خود داشت قربانی حملات بود؛ از پلی‌استیشن گرفته تا گوشی‌های هوشمند اکسپریا در لیست قربانیان حملات حضور دارند. از اولین روزهای حملات، دولت آمریکا کره شمالی را عامل حملات می‌دانست زیرا موضوع این کمدی هالیوودی، ترور رهبر کره شمالی است. سازمان تحقیقات فدرال آمریکا (FBI) در گزارشی که کارشناسان آنرا از دلایل قابل قبول فنی خالی می‌دانستند، اعلام کرد کره شمالی عامل حملات سایبری به مجموعه سونی است. 
این رویدادها تا تهدید سالن‌های سینمایی که قصد داشتند فیلم "مصاحبه" را به نمایش بگذارند، یادآوری حملات 11 سپتامبر، و لغو اکران پیش رفت. کره شمالی همواره اتهام‌ها در مورد هک سونی را رد می‌کند. پیونگ یانگ حتی پیشنهاد داده بود برای بررسی حملات به سونی، گروه تحقیقاتی مشترک تشکیل شود. باراک اوباما در نطق پایان سال 2014 از سونی به خاطر لغو اکران این فیلم انتقاد کرده و اعلام کرد کره شمالی باید منتظر عواقب این حملات باشد.
بسیاری از کارشناسان امنیت رایانه معتقدند پیونگ یانگ از ظرفیت لازم برای انجام چنین حملاتی برخوردار نیست. به باور برخی کارشناسان و مقامات سیاسی روسیه و چین عوامل احتمالی حملات هستند.
در روزهای اخیر دولت آمریکا تحریم‌های جدیدی بر ضد کره شمالی وضع کرد که خشم مقامات این کشور را در پی داشت.
امروز (سه شنبه، 6 ژانویه)، فومیو کیشیدا وزیر امور خارجه ژاپن، از رفتار آمریکا با کره شمالی در موضوع حمله سایبری به شرکت سونی پیکچرز استقبال کرد. در مکالمه‌های تلفنی روزهای اخیر میان فومیو کیشیدا و جان کری، وزرای امور خارجه ژاپن و آمریکا، دو طرف در خصوص همکاری‌ و واکنش در زمینه حمله سایبری به سونی به توافق رسیدند.

 

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.