about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وایبر توسط چهار همکار با نام های تالمون مارکو، ایگور مگزینیک، سانی مارولی و اوفر اسموچا تاسیس شد که در این میان تالمون مارکو مدیرعامل شرکت وایبر بوده و سابقه همکاری با سازمان‌های امنیتی رژیم صهیونیستی را در پرونده خود دارد. با این حال وی مدعی است که نرم‌افزار او کاربرد جاسوسی ندارد و شرکتش بیش از هر شرکت دیگری در این حوزه به حریم خصوصی کاربران خود احترام می‌گذارد.

مدیر عامل وایبر در بخش دیگری از سخنان خود به ایران اشاره کرد و گفت: "ما از استقبال ایرانیان از وایبر بسیار هیجان‌زده هستیم. وایبر به زودی آپ خود را به زبان‌فارسی برای فارسی‌زبانان منتشر می‌کند و مضمون‌هایی بومی را نیز برای ایرانیان در اختیار کاربران فارسی‌زبان قرار می‌دهد."

این موضوع در حالی بیان می شود که بسیاری از کارشناسان امنیتی داخل کشور معتقدند که به‌طورکلی کاربران اپلیکیشن‌هایی نظیر وایبر، واتس‌آپ، تانگو و از این قبیل باید مراقب حریم شخصی خود باشند. مخصوصا نرم‌افزارهایی که با عنوان‌های مشابه این نرم‌افزارها می‌آیند و همگام‌سازی با این اپلیکیشن‌ها را انجام می‌دهند اصلا مورد اطمینان نیستند. نمونه های زیادی از سوءاستفاده‌ این برنامه ها وجود دارد. به عنوان مثال در سال ۲۰۱۳ یک محقق کشف کرد که می‌توان با استفاده از امکان پیام‌هایی که بر روی صفحه می‌آیند، قفل صفحه را باز کرد.

لازم به ذکر است که وایبر در ۱۴ فوریه ۲۰۱۴ توسط شرکت ژاپنی راکوتن به قیمت ۹۰۰ میلیون دلارخریده شد. تالمون مارکو با ۳۶۰ میلیون کاربر می‌گوید وایبر متعلق به راکوتن بزرگ‌ترین شرکت تجارت الکترونیک در ژاپن است که ده‌ها میلیارد دلار در بخش کاربر نهایی، فروش دارد. وی درباره این خرید بیان کرد که همکاری وایبر با راکوتن به وایبر این اجازه را می‌دهد تا بتواند از تخصص‌ها و حجم عظیم کاربران راکوتن استفاده کند و سرعت رشد خود را هر چه بیشتر افزایش دهد و برنامه‌های خود را جهت کسب درآمد بیشتر گسترش دهد.

 

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.