about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

استفاده OpenAI از اخبار آسوشیتد پرس

OpenAI از اخبار خبرگزاری آسوشیتد پرس (Associated Press) برای آموزش مدلهای خود استفاده میکند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت اوپن اِی آی (OpenAI) با امضای قراردادی جدید، میتواند مدلهای هوش مصنوعی خود را برای دو سال آینده جهت آموزش بر روی گزارشهای خبری توسعه دهد. باوجود این توافق، شرکت اوپن اِی آی (OpenAI) از سال ۱۹۸۵ به بعد به محتوای آرشیو شده این خبرگزاری دسترسی خواهد داشت.  

براساس گزارش آکسیوس (Axios)، آسوشیتد پرس به فناوری و محصولات اوپن اِی آی (OpenAI) نیز دسترسی خواهد داشت، هرچند جزئیات آن مشخص نیست. آسوشیتدپرس از مدتها پیش در حال بررسی قابلیت های هوش مصنوعی است و در سال ۲۰۱۴ گفته شد که به کمک هوش مصنوعی گزارشهای مالی شرکت را تهیه میکند. این خبرگزاری ،سپس از این فناوری برای خودکارسازی اخبار مربوط به لیگ برتر بیسبال و ورزشهای دانشگاهی استفاده کرد.

برد لایت کپ (Brad Lightcap)، مدیر عملیات اوپن اِی آی (OpenAI) در بیانیه ای گفت: آسوشیتدپرس همچنان یک رهبر صنعتی در استفاده از هوش مصنوعی میباشد بازخورد آنها، همراه با دسترسی به آرشیو واقعی و باکیفیت آنها، به بهبود قابلیت ها و سودمندی سیستم های اوپن اِی آی (OpenAI) کمک خواهد کرد.

از این رو آسوشیتدپرس به لیست رو به رشد شرکای اوپن اِی آی (OpenAI)میپیوندد. همچنین یکی از اولین همکاری ها بین یک سازمان خبری بزرگ و یک شرکت هوش مصنوعی است.

سخنگوی آسوشیتد پرس در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در مورد احتمال همکاری های مشابه با دیگر شرکت های هوش مصنوعی از جمله گوگل گفت: ما روابط طولانی مدتی با بسیاری از شرکت های فناوری داریم و با هر یک از آنها در مورد فرصت های جدید در این زمینه مذاکره میکنیم.

 

منبع:

تازه ترین ها
امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.

صرافی
1405/06/31 - 12:52- آمریکا

صرافی بایننس به دلیل نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی قرار گرفت

صرافی بایننس به دلیل احتمال نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی مقامات آمریکایی قرار دارد.

درخواست
1405/06/31 - 12:20- هوش مصنوعي

درخواست شرکت‌های آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی از دولت استرالیا

شرکت‌های آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی از دولت استرالیا خواستند ممنوعیت آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را کاهش دهد.