about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

استفاده سیا از شرکت «موساک فونسکا»

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ روزنامه آلمانی «زوددویچه» در گزارشی درباره اسناد پاناما و اطلاعاتی که به‌تازگی درباره سوءاستفاده شماری از مقامات جهان از شرکت‌های برون‌مرزی در راستای پنهان کردن فساد مالی نوشت که مأموران مخفی و افرادی که برای آن‌ها کار می‌کرده‌اند استفاده گسترده‌ای از خدمات شرکت (موساک فونسکا) داشته‌اند و با گشایش شرکت‌هایی بر اقدامات خود سرپوش می‌گذاشتند. در میان این افراد واسطه‌هایی از سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) هم به چشم می‌خورد.

این روزنامه 11.5 میلیون مدرک را از سازمان پاناما به دست آورده بود و اطلاعات به‌دست‌آمده را در اختیار بیش از 100 گروه رسانه‌ای قرار داده بود. در این اطلاعات به تخلفات مالی و فرار مالی افراد فراوانی در مناطق مختلف جهان اشاره‌شده بود. این روزنامه در اطلاعاتی که امروز منتشر کرده اعلام کرده است که کارکنان شرکت موساک فونسکا هم در این رسوایی‌ها نقش داشته‌اند. این روزنامه به فروش محرمانه تسلیحات از جانب مقامات آمریکایی به ایران در دهه 1980 میلادی  موسوم به «مک‌فارلین» اشاره‌کرده است.

بر این اساس، مقامات کنونی و پیشین بلندپایه سرویس‌های امنیتی کشورهای عربستان سعودی، کلمبیا و رواندا در فهرست کارکنان این سازمان قرار دارند. یکی از این افراد شیخ «کمال ادهم» رئیس سرویس اطلاعات پیشین عربستان است که سال 1999 درگذشت. وی در دهه 1970 یکی از کلیدی‌ترین واسطه‌های سازمان سیا در خاورمیانه بود.

بخش زیادی از اسناد منتشرشده به اسامی سران جهانی می‌پردازد که با استفاده از شرکت‌های برون‌مرزی قصد داشته‌اند تا بر اقدامات مالی خود سرپوش بگذارند. افشای این اسناد به کناره‌گیری نخست‌وزیر ایسلند منتهی شد.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.